پیام‌نما

وَلَا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَلَا السَّيِّئَةُ  ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَكَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ * * * نیکی و بدی یکسان نیست. [بدی را] با بهترین شیوه دفع کن؛ [با این برخورد متین و نیک] ناگاه کسی که میان تو و او دشمنی است [چنان شود] که گویی دوستی نزدیک و صمیمی است. * * * اگر خلق با تو بدى كرد و زشت / تو با او نكويى كن اى خوش‌سرشت

۲۹ شهریور ۱۳۹۰، ۲۱:۳۲

جنایت جدید تروریستها؛

حمله به اتوبوس شیعیان پاکستان 26 کشته به جا گذاشت

حمله به اتوبوس شیعیان پاکستان 26 کشته به جا گذاشت

در حمله تروریستهای تکفیری به یک اتوبوس حامل شیعیان در جنوب غرب پاکستان دست کم 26 نفر کشته شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، افراد مسلح بعد از ظهر امروز سه شنبه به یک اتوبوس حامل زائران شیعه در منطقه مستونگ در ایالت بلوچستان حمله کردند.

بر اساس این گزارش، اتوبوس مذکور حامل حدود 40 مسافر و در حال عزیمت به مرز ایران بود که مورد حمله شبه نظامیان قرار گرفت و در پی آن دست کم 26 نفر از مسافران کشته و شش نفر دیگر زخمی شدند.
 
به گفته یک مقام پلیس پاکستان مهاجمان پس از آتش گشودن به سوی اتوبوس متواری شده اند. در حال حاضر مجروحان این حمله به بیمارستانی در کویته واقع در 55 کیلومتری شمال محل حمله منتقل شده اند.
 
"سعید عمرانی" یک مقام محلی در مستونگ در این رابطه گفت خودروهای حامل شیعیان که جزو اقلیت در این منطقه هستند معمولا با محافظ در این منطقه رفت و آمد می کنند، اما اتوبوس مذکور فاقد هر گونه محافظی بوده است.
کد خبر 1413212

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha