به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا منتظری شب سه شنبه با اشاره به اختتامیه جشنواره تئاتر امیدهای جوان استان افزود: اگر بناست که درخشش پیشین هنرهای نمایشی استان و حضور موثر تئاتر استان را در سطح کشور و حوزه های بین المللی شاهد باشیم لازمه اش این است جوانان، آستین همت بالا بزنند و سطح دانش و بینش خود را ارتقا دهند.
وی تاکید کرد: باید با اجرای کارهای فاخر اسباب رضایت مندی مردم را فراهم کنیم.
وی عنوان کرد: انتظار این است که جوانان عزیز در کنار خودسازی و تقویت بعد معنوی به تقویت بعد آموزشی و علمی خودشان مبادرت ورزند.
منتظری بیان داشت: جوانان کارهای فاخر و برجسته را با دقت مورد مطالعه قرار دهند، چرا که ما نمی توانیم یک کار برجسته و فاخر را فقط با تکیه بر ضریب هوشی و آگاهی خویش رقم بزنیم، لازمه اش این است که کارهای مختلفی را ببینیم و متون نمایشی را دقت بخوانیم و تا در حوزه متن و اجرا متفاوت تر از گذشته ظاهر شویم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان بیان داشت: نکته دیگر آن که امیدواریم در اختتامیه تمامی شرکت کنندگان ما با کوله باری از تجارب موفق دیگر اجراها به شهر و دیار خویش برگردند و با تکیه بر این تجارب و نکات آموزشی و علمی که از قبل اجراها دریافت کردند بتوانند اثر خودشان را در سالهای آتی با قوت و تأثیر گذاری بیشتری به اجرا درآورند.
نظر شما