مهدیه دلشاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: دیوارنگاری های مزار شهدای رشت در هفته دفاع مقدس از سوی واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری گیلان آغاز می شود.
وی اظهارداشت: این دیوارنگاری دارای 18 طرح است که شروع آن با طرحی به نام " تجلی عشق " و پایان آن به نام "منجی" بوده که به ترتیب در ارتباط با قیام عاشورا و فرهنگ انتظار هستند.
مسئول واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری گیلان گفت: پیرعشق درارتباط با حضرت امام خمینی (ره)، میرزا کوچک خان، راهیان نور، وصال و غیره از دیگر طرح های این دیوارنگاری است.
وی همچنین با اشاره به اهداف اجرای این پروژه افزود: حوزه هنری گیلان با رعایت اصول و مبانی زیبایی شناسی بصری یکی از کم سابقه ترین پروژه های دیوارنگاری کشور را با محوریت ایثار، جهاد و شهادت در این عرصه به یادگار خواهد گذاشت.
دلشاد اظهار داشت: مسئولیت انجام این پروژه برعهده "محمد زحمتکش" از هنرمندان شناخته شده و نقاشان مطرح گیلانی است.
"محمد زحمتکش" متولد سال 1348 شهرستان رشت، کارشناس نقاشی دانشگاه هنر تهران، مدرس طراحی نقاشی و خوشنویسی است که تاکنون نمایشگاههای گروهی وانفرادی مختلفی را در داخل کشور دایر کرده است.
نظر شما