پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ شهریور ۱۳۹۰، ۱۴:۰۱

بیات:

40 غرفه برای برپایی نمایشگاه هفته فرهنگی همدان در نظر گرفته شد

40 غرفه برای برپایی نمایشگاه هفته فرهنگی همدان در نظر گرفته شد

همدان - خبرگزاری مهر: مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان گفت: 40 غرفه در برپایی نمایشگاه هفته فرهنگی استان همدان در ارگ آزادی تهران دایر می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسدالله بیات در کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان اظهار داشت: همزمانی نمایشگاه هفته فرهنگی استان‌ها با هفته دفاع مقدس، روز جهانگردی، جشنواره گردو و هفته گردشگری از جمله گزینه‌های موثر در ارتقا کیفیت این نمایشگاه است.

اسدالله بیات اظهار داشت: اختصاص هر روز نمایشگاه به یک موضوع و پرداختن به ویژگی‌های منحصر به فرد یک یا دو شهرستان استان، معرفی هنرمندان صنایع دستی، هنرهای سنتی، آثار تاریخی، جاذبه‌های طبیعی و در مجموع توانمندی‌ها و ظرفیت‌های گسترده استان همدان در این نمایشگاه باید مورد توجه دستگاه‌های مختلف قرار گیرد.

بیات تمام دستگاه‌های استان همدان را به بکارگیری تمام توانمندی‌ها در برپایی هر چه بهتر این نمایشگاه و ارائه یک کار مشترک منسجم دعوت کرد.

ظرفیت‌های گردشگری استان همدان در ارگ آزادی تهران معرفی می شود

وی افزود: ظرفیت‌های گردشگری استان همدان از جمله تله کابین گنجنامه، غار علیصدر، اسناد تاریخی و فرهنگی ، مفاخر و مشاهیر و ظرفیت‌های ورزشی و هنری این استان در نمایشگاه فرهنگ و هنر همدان معرفی می‌شود.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان با اعلام اینکه 40 غرفه به این نمایشگاه اختصاص یافته است، گفت: سازمان‌ها و ادارات ارشاد اسلامی، امور عشایر، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست، شهرداری، صنایع دستی، گردشگری، هلال احمر، تربیت بدنی، دفاع مقدس و میراث فرهنگی از جمله شرکت کنندگان در این نمایشگاه هستند.

بیات با اشاره به همزمانی نمایشگاه هفته فرهنگی استان همدان و بوشهر در ارگ آزادی افزود: با توجه به پتانسیل بالای استان بوشهر در زمینه آداب و رسوم، باید با برپایی چادرهای عشایری و پرداختن به موسیقی و غذاهای محلی خود توانمندی‌های خاص استان همدان در این زمینه به نحو مطلوب به نمایش درآید.

وی گفت: پرداختن به تولیدات استان همدان در غرفه‌ها و پخش حدود 30 دقیقه برنامه از نمایشگاه فرهنگی استان همدان در هر شب و فراهم کردن امکان ارتباط با شبکه جهانی جام و شبکه چهار سیما برنامه ریزی شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان یادآور شد: این همایش 10 تا 15 مهرماه امسال با هدف معرفی تاریخ و تمدن، فرهنگ و آداب و رسوم این دیار کهن در مجموعه تاریخی ارگ آزادی تهران برگزار می‌شود.

کد خبر 1413562

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha