به گزارش خبرنگار مهر، محسن شکرنیا ظهر چهارشنبه در جریان این بازدید به تصویر کشیدن رشادتها، دلاورمردیها و شجاعت مسئولان نظام در عرصه های مختلف دفاع مقدس، اجتماعی و اقتصادی را یکی از راهکارهای الگوسازی برای جوانان این مرز و بوم دانست.
وی در ادامه بیان داشت: تله فیلم دادستان شهید بنام پرونده ناتمام روایتی از روزهای آخر و قبل از شهادت ولی حاجی قلیزاده دادستان شهید خوی و پرونده هایی که با آن درگیر بود را به تصویر می کشد.
فیلم تلویزیویی دادستان خوی با عنوان پرونده ناتمام به تهیه کنندگی حامد خیری مطلق و کارگردانی محمدصادق پروین آشتیانی با موضوع زندگینامه ی دادستان شهید خوی بمدت 90 دقیقه پس از دوسال تحقیق و نگارش فیلمنامه در راستای مقابله با ناتوی فرهنگی و تبلیغات وسیع رسانه های بیگانه علیه دستگاه قضایی کشور در صداوسیمای مرکز آذربایجان غربی تهیه و تولید می شود.
این تله فیلم سه ماه پیش تولید داشته و تا اواسط مهرماه تصویربرداری آن به پایان می رسد، این تله فیلم به زبان فارسی تولید می شود و دارای 16 لوکیشن اصلی و بیش از 20 لوکیشن فرعی است که در شهرستان خوی و اطراف آن تصویربرداری می شود.
عوامل تله فیلم دادستان شامل تصویربردار پیمان عباس زاده، محقق و نویسنده علی دادرس، تدوین سروش مرشدیان، صدابردار هادی افشار، دستیار تهیه محمود خیری و سعید کرمانی و بازیگران حسن عباسی، سعید داخ، خسرو دستگیر، فاطمه شکری، علی ضیایی، سهند جعفری زاده و مژگان اسماعیل پور هستند.
ولی حاجی قلیزاده دادستان فقید خوی در 26 دیماه سال 88 در مقابل منزلش بدست اشرار به شهادت رسید، حاجیقلیزاده از نیروهای انقلابی و جبهه و جنگ بود و در جنگ علیه دشمنان پرونده درخشانی دارد، برادر شهید ولی حاج قلی زاده نیز از فرماندهان لشکر عاشورا بود که به شهادت رسیده بود.
نظر شما