به گزارش خبرنگار مهر، کادر فنی تیم فوتبال ذوب آهن تصمیم داشت که آخرین تمرین این تیم پیش از دیدار با شاهین بوشهر در زمین چمن شماره یک ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر برگزار شود که به دلیل عدم همکاری بوشهریها آنها برای تمرین به زمین چمن شماره 2 این ورزشگاه رفتند. ذوبیها برای تمرین در زمین شماره 2 ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر مبلغ یکصدهزار تومان نیز به مسئولان این باشگاه پرداخت کردند.
غلامحسین مظلومی، سرپرست تیم فوتبال شاهین بوشهر در واکنش به اعتراض مسئولان باشگاه ذوب آهن به پرداخت این مبلغ عنوان کرده است، این دیگر یک عرف شده است که تیمها برای تمرین مبلغی را پرداخت کنند. ماهم زمانیکه برای دیدار با مس سرچشمه به کرمان رفته بودیم، مبلغ پانصد هزار تومان برای اجاره زمین تمرین پرداخت کردیم.
همچنین نشست خبری پیش از دیدار شاهین بوشهر - ذوب آهن که قرار بود، شب گذشته به میزبانی بوشهریها برگزار شود، به علت غیبت حمید درخشان برگزار نشد.
دیدار تیمهای شاهین بوشهر - ذوب آهن اصفهان از هفته هفتم رقابتهای لیگ برتر ساعت 20:30 چهارشنبه در ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر برگزار می شود.
نظر شما