به گزارش خبرنگار مهر، محسن رضایی پیش از ظهر چهارشنبه در مراسم تجلیل از ایثارگران شرکت برق منطقه ای استان خوزستان اظهار داشت: خوشحالم که در آستانه هفته دفاع مقدس در چنین جشنواره ای شرکت می کنم که مربوط به تجلیل از یادگاران هشت سال جنگ تحمیلی است.
رضایی عنوان کرد: در این جنگ، عراق 30 میلیارد دلار ذخیره بانکی داشت و دولتهای عربستان و کویت نیز 80 میلیارد دلار به این کشور کمک کردند ولی با تمام این سرمایه های نجومی، نتوانستند به ذره ای از خاک ایران تجاوز کنند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به انقلاب و اعتراضهای ملتهای مسلمان منطقه علیه دولتهای خود، اظهار داشت: منشا بیداری کشورهای اسلامی منطقه، دفاع مقدس ایران است که البته ملتهای منطقه باید مراقب باشند دستاورهای آنها در خدمت کشورهای مستکبر جهان قرار نگیرد.
رضایی تصریح کرد: توطئه مرموزانه ای در منطقه به سرکردگی کشورهای استکبار و حمایت برخی دولتهای منطقه از جمله عربستان علیه کشورهای اسلامی شکل گرفته که در آن استکبار قصد دارد اجازه بروز سیاستهای ضد آمریکایی و ضد اسرائیلی در کشورهای مسلمان به خصوص تازه انقلاب کرده را ندهد و در این راه عربستان به شدت در حال حمایت از این توطئه است.
وی گفت: یکی از توطئه های غرب، سرنگونی دولت بشار اسد در سوریه است زیرا آنها با این کار قصد خدمت به اسرائیل را دارند تا با ساقط کردن دولت ضد استعماری سوریه، مقاومت در منطقه را کور کنند. متاسفانه در این راه برخی دولتهای منطقه با جدیت از این طرح پلید حمایت می کنند که بی شک پشیمان خواهند شد.
رضایی با اشاره به مواضع دولت ترکیه در قبال حوادث سوریه عنوان کرد: کشور ترکیه که تا دیروز فکر می کردیم مواضع 100 درصد اسلامی دارد و توانسته به سلطه 70 ساله لائیکها در این کشور پایان دهد در هفته های اخیر مواضع مناسبی در قبال حوادث سوریه نداشته این در حالی است که سوریه در خط مقدم مقاومت اسلامی علیه صهیونیستها و حلقه وصل انقلاب اسلامی به مقاومتهای لبنان و فلسطین قرار گرفته است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: با وجود این، بشار اسد از پیشگامان برگزاری انتخابات آزاد در کشورهای عربی است و در مدت اخیر اصلاحات فراوانی را در دستور کار خود قرار داده به همین دلیل انتظار داریم دولت ترکیه در این شرایط مواضع مناسب تری اتخاذ کند.
رضایی ادامه داد: از استان خوزستان به عنوان کانون مقاومت در کشور به اسکتبار و در راس آنها آمریکا هشدار می دهم که به هیچ وجه توان خاموش کردن مقاومت در کشورهای اسلامی به خصوص لبنان و فلسطین را ندارند.
وی همچنین به کشور ترکیه هشدار دادکه کشورهای غربی بعد از اینکه اهداف خود را در سوریه محقق کنند که به یاری خدا نخواهد توانست به سراغ دولت ترکیه می روند تا دولت اسلامی آنها که وجود آن با منافع غرب و استعمار در منطقه در تضاد است برای آنها غیر قابل تحمل است را ساقط کنند.
رضایی افزود: ترکیه فریب اینگونه مواضع خود را در قبال سوریه نخورد زیرا این فعالیتها مثل پوست خربزه ای است که زیر پای آنها قرار گرفته به این دلیل که کشورهای غربی وجود دولت اسلامی در ترکیه را تحمل نمی کنند و دیر یا زود سراغ ترکها می روند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در حادثه کاروان آزادی که چندین نفر از مردم کشور ترکیه کشته شدند آنها به عذرخواهی اسرائیل دلخوش نکنند زیرا این کار استکبار، ظاهرسازی است و آنها با این کار خود تنها قصد قریب و صحنه سازی دارند.
رضایی عنوان کرد: خوشبختانه بیداری اسلامی راه خود را پیدا کرده و با اینگونه رفتار غربیها منحرف نخواهد شد.
نظر شما