سید علی ریاض در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در حج امسال 37 هزار زائر بالای 60 سال، 6 هزار و 800 زائر بالای 80 سال و 50 زائر بالای 100 سال سن دارند گفت: در حج امسال برای نخستین بار دستگاههای سونوگرافی به تعداد 3 عدد، دستگاه اکو و یونیت دندانپزشکی صحرایی برای درمان بهتر حجاج خریداری و به عربستان منتقل شده است.
همچنین برای نخستین بار چهار دستگاه دیالیز برای حجاج دیالیزی خریداری شده که به مراکز درمانی هلال احمر در مکه ارسال شده است و همراه آن صد تن دارو و تجهیزات پزشکی ارسال شده و در انبارهای هلال احمر در مکه و مدینه نگهداری می شود.
نماینده رئیس جمهور در جمعیت هلال احمر کشور در پاسخ به این پرسش که پزشکان اعزامی به حج چه میزان دستمزد دریافت می کنند گفت: تمامی پزشکان داوطلبانه و افتخاری در حج خدمت می کنند و دستمزدی دریافت نمی کنند برای همین پزشکان متقاضی برای حضور در حج بسیار زیاد است.
وی افزود: پزشکانی که به صورت افتخاری یکبار در عتبات عالیات در مراکز پزشکی هلال احمر خدمت کرده باشند در لیست انتظار اعزام به حج برای طبابت و ارائه خدمات پزشکی داوطلبانه قرار می گیرند.
نظر شما