به گزارش خبرنگار مهر، سجاد معین ظهر چهارشنبه در مراسم افتتاح دو پروژه بزرگ در شهر بروجرد اظهار داشت: شهرداری برای اینکه بتواند مسیر خود را طی کند مدیریت ویژه بنگاههای اقتصادی می خواهد.
وی تصریح کرد: شهرداریها نیازمند مدیریت جامع هستند تا ارتباطات صحیح اجتماعی در درون شهر و شهرداری برقرار کنند و در اثر این ارتباط درآمدهای پایداری را تعریف کنند.
معاون استاندار لرستان و فرماندار ویژه شهرستان بروجرد با بیان اینکه شهرداری زمانی موفق است که بتواند به درآمدهای پیش بینی شده خود برسد، ادامه داد: در این راستا باید در اولویت بندی پروژه ها دقت شود.
معین در پایان گفت: شهرستان بروجرد در بخش های صنعتی، گردشگری و کشاورزی ظرفیتهای بسیار زیادی دارد که انتظار می رود در این زمینه سرمایه گذاری ویژه ای صورت گیرد.
بنابر این گزارش، امام جمعه شهرستان بروجرد نیز در این مراسم اظهار داشت: خودکفایی شهرداری ها به خصوص در چند سال اخیر که ساخت و ساز با رکود مواجه شده، با مشکل مواجه شده است.
حجت الاسلام حسن ترابی افزود: معاون عمرانی وزارت کشور باید به یاری شهرداری ها بشتابد و حمایت بیشتری از شهرداری ها داشته تا در عمران شهری با مشکل مواجه نشوند.
وی تصریح کرد: امروز در حوزه عمرانی شهرستان بروجرد پروژه های خوبی به بهره برداری رسیده و پروژه های دیگری نیز در دست اقدام است.
نظر شما