پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳۱ شهریور ۱۳۹۰، ۱۳:۵۳

نمایشگاه گل و گیاه قزوین به کار خود پایان داد

نمایشگاه گل و گیاه قزوین به کار خود پایان داد

قزوین- خبرگزاری مهر: پنجمین نمایشگاه گل و گیاه و مبلمان پارکی قزوین پس از 10 روز استقبال مردم چهارشنبه شب به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار مهر، پنجمین نمایشگاه گل و گیاه و مبلمان پارکی چهارشنبه شب با برپایی مراسم اختتامیه در بوستان نرگس قزوین با حضور گسترده مردم به کار خود پایان داد.

در این مراسم که مدیران شهرداری، اعضای شورای اسلامی شهر و جمع کثیری از خانواده ها حضور داشتند با اجرای برنامه های متنوع هنری و موسیقی سنتی، از دست اندرکاران برگزاری نمایشگاه تجلیل شد. 

سید مهدی کاظمی مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری قزوین در مراسم اختتامیه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: این نمایشگاه با هدف ایجاد روحیه نشاط و شادابی در بین مردم، فراهم کردن عرصه رقابت سالم در میان تولیدکنندگان گل، تقویت انس با طبیعت و آَشنایی بیشتر علاقمندان با دستاوردهای گل و گیاه برپا شد که مورد استقبال بی نظیر شهروندان قرار گرفت.

کاظمی گفت: در کنار اجرای طرحهای عمرانی توسط شهرداری در مناطق مختلف شهری که شاید برای برخی شهروندان ایجاد مشکل هم کرده باشد تلاش کردیم به پاس این سعه صدر و تقدیر از مردم نمایشگاهی با نشاط را برپا کنیم تا ساعات شادی را برای آنها فراهم کرده و به نوعی از خدماتشان تقدیر کنیم.
 
وی افزود: این نمایشگاه به پاس گرامیداشت یاد شهدا با عکسهای شهدای افتخارآمیز در ورودی نمایشگاه با عنوان گلهای خندان بهشتی مزین شد و مبلمان شهری، گیاهان دارویی، صنایع وابسته به گل و گیاه، حیات وحش و آموزش شهروندان نیز در آن پیش بینی شد که مورد توجه قرار گرفت.

این مسئول گفت: در این نمایشگاه در 600 غرفه بیش از 300 نوع گل و گیاه زینتی و آپارتمانی عرضه شد و بسیاری از شهروندان توانستند گلهای آپارتمانی مورد نیاز خود را با سهولت انتخاب و تهیه کنند.

مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری قزوین تصریح کرد: با برپایی غرفه های متنوع از جمله آموزش نقاشی به کودکان، سلامت پزشکی شهروندان، آموزش انس با طبیعت، اجرای برنامه های جنگ شبانه، موسیقی سنتی و دهها برنامه متنوع دیگر، رضایت مردم در ایام برپایی نمایشگاه حاصل شد.

80 هزار نفر از نمایشگاه گل و گیاه دیدن کردند

کاظمی استقبال مردم از این نمایشگاه را بی نظیر توصیف کرد و اظهارداشت: حدود 80 هزار نفر از این نمایشگاه دیدن کردند و این استقبال عزم مسئولان را برای تداوم این گونه برنامه های شاد و نشاط آور بیشتر کرده است.

توسعه کارهای فرهنگی و تفریحی مستلزم مشارکت همه دستگاههای ذیربط است

سعید وزیری نژاد مدیرعامل سازمان فرهنگی، ورزشی شهرداری قزوین که در مراسم اختتامیه حضور داشت هم به خبرنگار مهر گفت: استقبال گسترده مردم از برنامه هایی مانند نمایشگاه گل و گیاه نشان می دهد خلاء برنامه های شاد و فرحبخش در استان جدی است و مشغله و درگیری های زندگی شهری مسئولیت مدیران سازمانها و نهادهای فرهنگی را برای افزایش امید و انگیزه زندگی دو چندان می کند.

وزیری نژاد اظهارداشت: این نیاز در بین مدیران شهری قزوین کاملا احساس شده و در یکی دوسال گذشته شهرداری و سازمانهای وابسته در کنار کارهای عمرانی و خدمات شهری تلاش کرده اند تا به نوعی خستگی فشارهای ناشی از کارهای عمرانی را از تن مردم در بیاورند و موجب نزدیکی بیشتر شهروندان به این سازمان شوند.

وی افزود: فقط در نیمه اول امسال بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان در کارهای فرهنگی، ورزشی و آموزش شهروندان هزینه کرده ایم که توانسته مورد توجه و استفاده مردم قرار گیرد.

این مسئول فرهنگی یادآورشد: به نظر می رسد سایر دستگاهها و نهادها در این زمینه کم توجهی می کنند و تنها شهرداری را متولی تامین شادی و نشاط و کار فرهنگی می دانند در حالی که اهمیت و گستردگی کار ایجاب می کند همه نهادها، سازمانها و دستگاههای ذیربط وارد عرصه شده و برای این کار اقدام کنند.

وی گفت: اگر هر کدام از سازمانها مرتبط بخش کوچکی از کاری که شهرداری در این زمینه انجام می دهد متقبل شوند مطمئن باشید فضای نشاط و شادی خاصی در میان شهروندان ایجاد خواهد شد که می تواند همراهی و مشارکت آنها را در سایر امور بیشتر کند و موجب جلب اعتماد عمومی به مسئولان استان هم شود.

وزیری نژاد بیان کرد: برای تغییر یک شهر ایستا به پویا و مرده به زنده به عزم همگانی و مشارکت همه جانبه نیاز داریم و اگر قرارباشد همه کارهای تفریحی، فرهنگی وآموزشی را شهرداری و سازمان فرهنگی انجام دهد به موفقیت نخواهیم رسید.

وی گفت: در مدت 10 شب برپایی نمایشگاه گل و گیاه نشاطی که در مردم ایجاد شد به حدی بود که اکثر آنها درخواست تمدید نمایشگاه را داشتند که برای ما مقدور نبود اما این موضوع نشان می دهد  که شهروندان تشنه این فعالیتها هستند لذا شهرداری آمادگی دارد تا با هر ارگانی که در این زمینه وارد کار شود مشارکت و همکاری صمیمانه داشته باشد.

در گفتگو با تعدادی از شهروندان که گفتگو کردیم احساس رضایت در چهره و کلام آنها موج می زد و اکثر آنها خواستار تداوم اینگونه برنامه ها بودند.

یک زن خانه دار به خبرنگار مهر گفت: در مدت برپایی نمایشگاه منتظر بودیم تا عصر شود و به نمایبشگاه بیائیم و چند ساعتی دور از مسائل شهری در آرامش باشیم و این فضای زیبا واقعا در تسکین روحی من و خانواده موثر بود.

یک کارمند بازنشسته هم اظهارداشت: از غرفه های محیط زیست و فروش گل ها لذت بردم و محل نمایشگاه هم خوب و مناسب بود و مورد توجه قرار گرفت.

یک دانشجو هم از دست اندرکاران برپایی نمایشگاه تشکر کرد و گفت: خیلی از این نمایشگاه لذت بردم بویژه جنگ های شبانه توانست خستگی من و دوستانم را برطرف کند و ساعاتی را با شادی سپری کردیم.

یک کارمند هم بیان کرد: تنوع غرفه ها و صحنه آرایی برخی از آنها مثل قهوه خانه سنتی و ماکت کارهای در دست اجرای شهرداری و استفاده از درشکه و دکورهایی که فضای سنتی را برای مردم تداعی می کرد جالب بود و در این زندگی پیچیده شهری فکر می کنم همه ما نیاز داریم تا برخی اوقات به گذشته و سنتهای قشنگ ایرانی برگردیم و آنها را فراموش نکنیم.

ضرورت تداوم برگزاری برنامه های تفریحی

به نظر می رسد در کنار برگزاری مراسم مختلف در مناسبتها و درگیری های زندگی شهری و مشکلات آن و فشارهای روحی و روانی مردم در شهرهای بزرگ برگزاری برنامه های شاد تفریحی و فرهنگی مانند نمایشگاههای گل و گیاه، اجرای برنامه های هنری نیاز امروز جوامع شهری است که توجه به آن می تواند ضمن کاهش مشکلات روحی و روانی مردم به ایجاد نشاط و جلب اعتماد عمومی و همراه کردن آنها با حرکت مدیران در توسعه و آبادانی شهری کمک موثری کند.

پنجمین نمایشگاه گل و گیاه و مبلمان پارکی قزوین با خاطره ای خوش ودر ایامی مناسب به پایان رسید و مردم ودانش آموزان را برای ورود به ماه علم و دانش آماده کرد و استقبال و تشکر مردم بهترین هدیه و خسته نباشید به همه دست اندرکاران این برنامه زیبای فرهنگی بود.    

کد خبر 1414371

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha