پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ دی ۱۳۸۳، ۱۵:۵۳

وزير امور اقتصادي و دارايي:

لايحه هاي دولت تورم زا نيست ، طرح هاي مجلس تورم زاست

لايحه هاي دولت تورم زا نيست ، طرح هاي مجلس تورم زاست

وزير امور اقتصادي و دارايي درباره بار تورمي برداشت از حساب ذخيره ارزي گفت: لايحه هايي را كه دولت براي برداشت از اين حساب ارايه مي كند چون در جهت اهداف برنامه است قابل قبول مي باشد ولي طرح هاي مجلس براي اين منظور تورم زا بوده و آثار منفي فراواني براي اقتصاد كشور در پي دارد.

به گزارش خبرنگار"مهر"، دكتر صفدر حسيني كه در جمع خبرنگاران پارلماني سخن مي گفت، طرح اصلاح ماده 3 قانون برنامه چهارم توسعه مبني برتثبيت قيمت كالاها و خدمات دولتي را مغاير با اهداف چشم اندازه 20 ساله نظام و برنامه چهارم توسعه دانست و گفت:  اين درحالي است كه ماده 3 به نوعي استقرار تامين اجتماعي و اتصال آن به منبعي مستمر است.
وي افزود: چنانچه به صورت فراگير بخواهيم تامين اجتماعي را در كشور مستقر نماييم و سياست هايي را در اين خصوص به اجرا گذاريم و در نهايت كيفيت خدمات حمل و نقل را در كشور بهبود بخشيم بايد اين ماده را حفظ كنيم در غير اين صورت منبع مالي ديگري براي اين منظور پيش بيني نشده است.
وي اظهارات خود درباره طرح فوق را به دور از مسايل سياسي عنوان و تصريح كرد: اظهارات من معطوف به مسايل كارشناسي شده اقتصادي در چارچوب برنامه توسعه اي كشور است.
کد خبر 141454

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha