پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ مهر ۱۳۹۰، ۱۵:۱۸

پورمحمدی اعلام کرد:

اختلاس اخیر حاصل بی تدبیری برخی از مسئولان است

اختلاس اخیر حاصل بی تدبیری برخی از مسئولان است

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: بی تدبیری برخی مسئولان در اختلاس اخیر مشاهده شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی در سخنان پیش از خطبه های نماز جمعه مرکز استان در مصلی ساری افزود: نباید مردم و مسئولان کارهایی انجام دهند که شرمنده ائمه و پیامبران شویم.

پورمحمدی با اشاره به اینکه نتیجه فداکاری و جانفشانی مردم در زمان دفاع مقدس امنیت و آرامش امروز است اظهار داشت: تمام این نتایج و پیروزیها از برکات نظام اسلامی و دین خوب و شیعه است.

وی با بیان اینکه امروزه افتخار ما بر افراشته شدن پرچم عدالتخواهی است اظهار داشت: مردم ما در این زمان با مردم زمان انقاب فرقی ندارند و هر لحظه آماده مقابه با دشمنان است.

پورمحمدی با بیان اینکه اساس دین تنظیم امور است افزود: اسلام درتمامی زمینه‌ها برنامه دارد و اگر کسی براساس راهنماییهای قران و برنامه های اسلام فعالیت کند شکست نخواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه در مدیریت اسلامی و خدایی برخورد با هر تخلف و هر شخصیتی و در هر مقامی انجام می شود گفت: از نشانه های سالم بودن جامعه اسامی برخورد با متخلفان در هر پست و مقامی است.

وی با اشاره به اینکه بی انضباطی سبب به وجود آمدن برخی از این مفاسد و تخلفات شده تصریح کرد:باید تلاش کنیم تا چنین تخلفاتی تکرار نشوند.

پورمحمدی با اعلام اینکه در این اختلاس موارد زیادی از نقص قوانین و مشکلات بانکی برای ما مشخص شد افزود:اگر بانکی تاسیس شده باید کنترل شود نه اینکه از آغاز تاسیس کنترلی صورت نگیرد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اینکه متاسفانه برخی از تولیدکتندگان واقعی از عدم حمایت کافی گلایه دارند گفت: باید بسترهای به وجود آمدن تخلفات بزرگ شناسایی شده و برخورد شود.

وی با بیان اینکه در پرونده اخیر قانون تاسیس بانک رعایت نشده اظهار داشت: دشمنان منتظر سوءاستفاده از چنین اتفاقهایی در کشور بوده تا روحیه مردم را ضعیف کنند.

کد خبر 1415130

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha