به گزارش خبرنگار مهر، به منظور ذخیره سازی آب مورد نیاز برای تامین آب مسکن مهر شهر شازند، مخزن آب قدیمی این شهر که حدود10سال از مدا ر بهره برداری خارج شده بود مجدداً وارد مدار شد.
یاقوتی مدیر امور آب وفاضلاب شازند با اعلام خبر فوق افزود: به منظور جدا سازی آب منطقه عباس آباد و مسکن مهر از آب شرب شازند وارتقاء کیفیت و تامین فشار مناسب آب، این مخزن مجدداً وارد مدار بهره برداری شده است.
راه اندازی مجدد مخزن دو هزار متر مکعبی در شازند
وی ظرفیت این مخزن را 2 هزار متر مکعب عنوان کردو اظهار داشت : همچنین برای انتقال آب این مخزن به سمت مسکن مهر، خط انتقال آب به طول1600 متر با هزینه ای معادل950 میلیون ریال با لوله های آزبست به اقطار 300-200 میلیمتر اجرا شده است.
مدیر امور آب و فاضلاب شازند یادآورشد: در مرحله اول تامین آب مسکن مهر شازند 1760 متر شبکه توزیع آب با هزینه ای بالغ بر 400 میلیون ریال اجرا شده است.
یاقوتی با تاکید بر اینکه شستشو و گندزدایی این مخزن طی سه مرحله انجام شده است تصریح کرد: همچنین برای بازسازی و تغییرات لازم در ورودی و خروجی این مخزن 400 میلیون ریال هزینه شده است.
تامین آب شرب مسکن مهر زاویه
برای بهره برداری از پروژه های آبرسانی به مساکن مهر شهرهای زاویه و پرندک، اعتباری بالغ بر 12 میلیارد ریال هزینه شده است.
به گفته مدیر عامل آب و فاضلاب استان، برای آبرسانی به مسکن مهرشهر زاویه 6هزار متر شبکه توزیع آب به اقطار150-75 میلیمتر و 3 هزار و 200 متر خط انتقال اختصاصی به قطر300 میلیمتر با هزینه ای معادل 7 هزار میلیون ریال اجرا شده که با بهره برداری از آن یک هزار و 200 نفر از مردم شهر زاویه تحت پوشش شبکه آبرسانی قرار گرفتند.
آبرسانی به پرندک
عبدالرضا خلیلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: همچنین برای آبرسانی به مسکن مهر شهر پرندک 4 هزارو 700متر شبکه آبرسانی با اقطار 110-75 میلیمترو 400متر خط انتقال آب به قطر200میلیمتر و با هزینه 500 میلیون ریال اجرا شده که با اجرای آن یک هزار نفر از مردم این شهر تحت پوشش شبکه آب شهری قرار گرفتند.
نظر شما