به گزارش خبرنگار مهر، ابوالقاسم دهقان صبح یکشنبه با حضور در کتابخانه شهید جلیلی این شهرستان از نزدیک در جریان مشکلات کتابخانه های شهرستان قرار گرفت.
وی در این بازدید با تاکید بر ترویج فرهنگ کتابخوانی در شهرستان بهاباد اظهار داشت: با همت همه مسئولان شهرستان به ویژه مسئولان ادارات فرهنگی، کتابخوانی باید به یک برنامه روزانه تبدیل شده و کتاب در سبد خرید خانوارها قرار گیرد.
دهقان ادامه داد: شهرداری باید به موقع سهم کتابخانه ها به میزان نیم درصد از درآمد سالیانه را بپردازد تا کتابخانه ها در ارائه خدمات بهتر با مشکل روبرو نشوند.
رئیس اداره امور کتابخانه های شهرستان بهاباد نیز در این بازدید، تعداد اعضای کتابخانه های عمومی بهاباد را دو هزار و 500 نفر اعلام کرد و اظهار داشت: چهار کتابخانه عمومی در سطح شهرستان بهاباد وجود دارد که سه کتابخانه در شهر بهاباد و یک کتابخانه در بخش آسفیچ مستقر است.
سمیه گرانمایه همچنین خواستار اجرایی شدن کامل مصوبات انجمن کتابخانه های شهرستان و پیگیری افزایش نیروهای این اداره شد.
نظر شما