پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ مهر ۱۳۹۰، ۱۶:۵۱

علیمردانی:

پارسال 80 هزار تن از محصولات کشاورزی در زنجان خریداری شد

پارسال 80 هزار تن از محصولات کشاورزی در زنجان خریداری شد

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیر تعاون روستایی استان زنجان گفت: سال گذشته 80 هزار تن از محصولات کشاورزی در زنجان به صورت توافقی از کشاورزان خریداری شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رسول علیمردانی ظهر دوشنبه در مراسم کلنگ زنی اولین مرکز عرضه مستقیم محصولات کشاورزی شهرستان زنجان افزود: یک مرکز عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در شهرستان ابهر راه اندازی شده و در شهرستان زنجان هم یک مرکز راه اندازی می شود.

وی مساحت این پروژه را هزار و 867 مترمربع و زیربنای هزار و 267  مترمربع عنوان کرد و افزود: این پروژه با 32 غرفه و اشتغالزایی مستقیم 40 نفر و اشتغالزایی غیرمستقیم 80 نفر است و اعتبار پیش بینی شده چهار میلیارد ریال است.

مدیر تعاون روستایی زنجان تاکید کرد: این پروژه در مدت 9 ماه به بهره برداری می رسد.

علیمردانی هدف از راه اندازی این مراکز را استفاده از ظرفیتهای قانونی، سخت افزاری و نرم افزاری و تجربه گسترده شبکه غیردولتی و مردمی و تعاونی های روستایی و کشاورزی تحت پوشش سازمان تعاون روستایی استان یاد کرد.

وی گفت: با هدایت و حمایت قانونی، مالی و تسهیلاتی مسئولین در استان تدوین و به عنوان بخشی از طرح بزرگ تحول اقتصادی دولت و با تاکید بر ساماندهی مدیریت خرید و عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در استان به اجرا در می آید.

کد خبر 1417011

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha