پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۵ مهر ۱۳۹۰، ۱۰:۴۴

حسینی پیشنهاد کرد:

احداث خط آهن ایران و پاکستان/ مبارزه با قاچاق و پولشویی

احداث خط آهن ایران و پاکستان/ مبارزه با قاچاق و پولشویی

وزیر امور اقتصادی و دارایی در دیدار با وزیر اقتصاد پاکستان احداث خط آهن ایران - پاکستان را پیشنهاد کرد و گفت: دو کشور در مبارزه با قاچاق کالا و مبارزه با پولشویی باید همکاری کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید شمس الدین حسینی وزیر امور اقتصادی و دارایی در ادامه دیدارهای خود با وزرای اقتصاد کشورهای مختلف در واشنگتن با وزیر اقتصاد پاکستان دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار طرفین بر گسترش روابط و مناسبات اقتصادی دو کشور تأکید کردند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان در این دیدار گفت: ایران مصمم است روابط تجاری و اقتصادی خود را با همسایه پاکستانی گسترش دهد.

حسینی با اشاره به احداث خط آهن ترکمنستان به ایران و بر شمردن فواید اقتصادی آن خاطرنشان کرد: پروژه مشابه بین ایران و پاکستان نیز انجام گیرد.
 
وی مبارزه با قاچاق کالا بین دو کشور را مهم عنوان کرد و گفت: در زمینه مبارزه با پولشویی هم باید همکاری شود.
 
وزیر امور اقتصادی پاکستان هم روابط اقتصادی دو کشور را مثبت ارزیابی کرد و گفت: باید زمینه و مقدمات حضور بیشتر بخش خصوصی در دو کشور فراهم شود. 
 
وی با بیان اینکه بازار پاکستان بدون هیچ محدودیتی برای صادر کنندگان ایران باز است، به پروژه های زیربنایی کشورش اشاره کرد و گفت: مهندسین ایرانی می توانند در اجرای این پروژه ها مشارکت کنند.
 
وی همچنین بر لزوم نهایی شدن موافقت نامه ترجیحات تجاری دو کشور و منطقی کردن تعرفه ها تأکید کرد.
کد خبر 1417708

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha