پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۴ دی ۱۳۸۳، ۹:۲۴

آيت الله جعفر سبحاني:

احتجاجات ائمه اطهار بايد برنامه درسي حوزه‌هاي علميه شود

آيت سبحاني خواستار برنامه درسي شدن احتجاجات و مناظرات اهل بيت (ع) در حوزه‌هاي علميه شد.

به گزارش خبرنگار گروه دين وانديشه " مهر" در قم ،  اين استاد حوزه علميه، طي سخناني در مجمع جهاني اهل بيت (ع) ضمن تبريك ميلاد امام رضا (ع) گفت : احتجاج‌ها و مناظرات ائمه معصومين (ع) به ويژه امام رضا (ع) بايد به عنوان برنامه درسي حوزه مطرح شود و توسط اساتيد مجرب تدريس گردد.

وي ادامه داد : كلمات و جملات و مناظرات اهل بيت (ع) به دليل آن‌كه الهام از وحي است، در زمان حاضر نيز به روز و جديد مي‌باشد و در عصر حاضر نيز مطرح است.

آيت الله سبحاني، عقل و علم را از دين جدا ناشدني دانست و افزود : اين طرح مسيحيان است كه مي‌گويند دين از علم و سياست جداست و متأسفانه برخي از دانشگاهيان ما نيز فريب اين حرف‌هاي اتو كشيده را مي‌خورند.

وي با تأكيد بر اين ‌كه اطلاع رساني در كشور نبايد يكنواخت باشد، اظهار داشت : در كنار اطلاع رساني، بايد نقادي هم وجود داشته باشد. اين‌گونه نباشد كه ما بدون واكسينه كردن، سم را در اختيار جوانان قرار دهيم.

آيت الله  سبحاني همچنين گفت : متأسفانه بر اثر ترجمه‌هاي بي قيد و شرطي كه تحت عنوان اطلاع رساني به كشور وارد مي‌شود، افكاري نادرست شروع مي‌شود.

وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به هجرت امام رضا (ع) از مدينه به خراسان گفت : يكي از مهم‌ ترين اهداف مأمون از آوردن امام رضا به توس، اين بود كه ايشان را مقابل محدثان، متكلمان و اهل كتاب در خراسان قرار دهد و بدين ترتيب، پايگاه شيعه را در صورت شكست امام (ع) از آن‌ها تضعيف كند كه در اين امر موفق نشد.
کد خبر 141785

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha