به گزارش خبرنگار مهر، علی نیکزاد که صبح چهارشنبه وارد استان لرستان شده است ابتدا با حضور در محل پروژه های مسکن مهر شهرستان بروجرد روند کار را مورد بررسی قرار داد و سپس برای بازدید از پروژه های حوزه راه لرستان بر سر پروژه های بروجرد و دورود حضور یافت.
وزیر راه و شهرسازی دولت دهم همچنین در ادامه سفر خود از پروژه بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد بازدید خواهد کرد و قرار بر این است که این بیمارستان 220 تختخوابی امروز برای تجهیز تحویل دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان شود.
بنابر این گزارش همچنین در جریان سفر یک روزه وزیر راه و شهر سازی به استان لرستان کلنگ پروژه جایگزین بیمارستان شهدای عشایر خرم آباد که از مصوبات سفر دوم هیئت دولت است با حضور نیکزاد به زمین زده می شود.
همچنین وزیر راه و شهرسازی امروز در ادامه سفر خود از وضعیت ساماندهی مناطق حاشیه نشین و بافت فرسوده کوی علی آباد و گل سفید در مرکز استان بازدید و روند کار را مورد بررسی قرار خواهد داد.
علی نیکزاد ساعت 17 امروز چهارشنبه در جلسه شورای مسکن در محل استانداری لرستان مسائل و مشکلات حوزه کاری خود را بررسی و در این زمینه تصمیم گیری خواهد کرد.
وزیر راه و شهرسازی دولت دهم ظرف دو سال اخیر اخیر سومین بار است که به لرستان سفر می کند.
نظر شما