پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ مهر ۱۳۹۰، ۱۵:۴۷

خرید اینترنتی راز سرقت از حساب بانکی را فاش کرد

فردی که با داشتن رمز دوم حساب بانکی صاحب کار خود از شماره حساب او مبلغ 11 میلیون و 473 هزار ریال سرقت کرده بود، از سوی ماموران پلیس فتا استان تهران و البرز شناسایی و دستگیر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ مهدی کاکوان رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان تهران و البرز در تشریح جزئیات این خبر گفت: با مراجعه فردی به پلیس فتا و اعلام این موضوع که از حساب بانکی وی مبلغ 11میلیون و 473 هزار ریال به سرقت رفته است، رسیدگی به موضوع در دستور کار مأموران مجرب این پلیس قرار گرفت.

وی افزود: ماموران انتظامی در بررسی بیشتر پرونده و حساب شاکی دریافتند که این مبلغ وجه به صورت خرید اینترنتی در فروردین ماه سال 90 از حساب شاکی برداشت شده و شاکی پس از گذشت 5 ماه متوجه سرقت از حساب بانکی اش می شود.

سرهنگ کاکوان ادامه داد: ماموران پلیس فتا در بررسی خرید اینترنتی به این نتیجه رسیدند که این خرید از یک فروشگاه پوشاک در مشهد صورت گرفته که در نتیجه با استعلام از فروشگاه مذکور و گرفتن ip مورد تراکنش در عملیات بانکی وشماره حسابی که مبلغ سرقتی به آن واریز شده بود شناسایی نشد.

وی افزود: اکیپی از ماموران پلیس فتا در ادامه تحقیقات پلیسی جهت روشن شدن زوایای پنهان پرونده به محل کار شاکی مراجعه و در بازدید از آن مکان و بازجویی از شاگرد مغازه به گفته های وی مشکوک شده و بنابراین شاگرد مغازه جهت تحقیقات بیشتر به پلیس فتا فراخوانده شد.

رئیس پلیس فتا استان تهران و البرز اظهارداشت: شاگرد مغازه به نام "سعید. ن" پس از حضور در پلیس فتا قبل از انجام هرگونه بازجویی از سوی ماموران لب به اعتراف گشوده و اذعان داشت که به عنوان شاگرد مغازه حدود 3 سال است که تمام فعالیتهاو عملیاتهای بانکی صاحب کارم را انجام می دادم و با داشتن رمز دوم کارت که در اختیار من بود اقدام به برداشت مبلغ 11میلیون 473 هزار ریال از حساب صاحب مغازه برداشت و از یک فروشگاه پوشاک در مشهد خرید اینترنتی کردم.

با توجه به اظهارات متهم و عودت وجه به شاکی، شاکی رضایت کامل و بی قید و شرط خود را اعلام کرده و پرونده به همراه متهم تحویل مراجع قضایی شد.

کد خبر 1419302

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha