پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۶ مهر ۱۳۹۰، ۱۷:۳۸

در آستانه روز دختر/

20 هزار دانش آموز دختر مشهدی نماز را در حرم مطهر اقامه کردند

20 هزار دانش آموز دختر مشهدی نماز را در حرم مطهر اقامه کردند

مشهد - خبرگزاری مهر: 20 هزار دانش آموز دختر مشهدی در آستانه میلاد حضرت معصومه (ع ) و روز دختر نماز ظهر و عصر را با عنوان "قنوت یاس" در حرم مطهر رضوی اقامه کردند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در حاشیه برگزاری اقامه نماز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در ابتدای سال تحصیلی دختران دانش آموز استان در یک حرکت نمادین، برای اینکه یک رفتار مذهبی و همچنین بهترین رفتار ما در فعالیت های تربیتی را نهادینه کنند اقدام به برگزاری مراسم نماز جماعت کردند.

محمد تقی فخریان اظهار داشت: 20 هزار نفر از دانش آموزان دختر مناطق و نواحی مختلف مشهد به مناسبت روز دختر و میلاد حضرت فاطمه معصومه (ع) یک نماز باشکوه و به صورت منحصر به فرد را در کشور برگزار کردند.

وی نهادینه کردن نماز جماعت، اول وقت برگزار شدن نماز در مدارس و حضور همه دانش آموزان را از اهداف برگزاری این مراسم نمادین عنوان کرد.

کد خبر 1419366

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha