پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۸ مهر ۱۳۹۰، ۱۱:۵۸

رشد 20 درصدی تولید فولاد خوزستان

میزان تولید شمش شرکت فولاد خوزستان در6 ماه نخست سال 90 بیش از 20 درصد افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، عبدالمجیدشریفی مدیرعامل شرکت فولادخوزستان با اعلام این مطلب گفت: این شرکت در نیمه نخست سال جهاداقتصادی، یک میلیون و680 هزارتن محصول تولید کرد که بیش از میانگین تولید داخلی است.

وی افزود: با روند تولید فعلی، پیش بینی می شود تا پایان امسال شرکت مذکور به تولید بیش از ظرفیت اسمی کارخانه (3میلیون و 200 هزارتن) دست یابد.
 
مدیرعامل شرکت فولادخوزستان با اشاره به تولید 275 هزارتنی این کارخانه در شهریور تصریح کرد: این میزان تولید، رکوردی بی سابقه در مدت مشابه سال های گذشته به شمار می رود.

وی ادامه داد: این افزایش تولید در فصل های گرم بهار و تابستان امسال ناشی از شرایط اجرای قانون هدفمندی یارانه ها و سیاست های حمایتی وزارت جدید صنعت، معدن و تجارت بوده و با تلاش مضاعف کارکنان و همکاری موثر برق منطقه ای خوزستان درتامین به موقع انرژی بدست آمده است.
 
بزرگترین عرضه کننده شمش فولاد کشور درحالی بیش از یک چهارم فولاد را درحوزه ایمیدرو تولید می کند که طی چهارسال گذشته میزان تولید خودرا تا 50 درصد افزایش داده است و دستیابی به ظرفیت5 میلیون تن فولاد در سرلوحه برنامه های توسعه این شرکت قرار دارد.
کد خبر 1420438

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha