پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ مهر ۱۳۹۰، ۸:۲۸

فرهاد اسعدیان آهنگساز "بوسیدن روی ماه" شد

فرهاد اسعدیان آهنگساز "بوسیدن روی ماه" شد

فرهاد اسعدیان آهنگسازی "بوسیدن روی ماه" به کارگردانی همایون اسعدیان را آغاز کرد تا این فیلم پس از طی مراحل فنی و در صورت مهیا شدن شرایط در جشنواره فجر سی‌ام حضور پیدا کند.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد اسعدیان برای آهنگسازی فیلم "آخر بازی" ساخته همایون اسعدیان کاندیدای دریافت جایزه بوده و آهنگسازی سریال "بچه های خیابان" را نیز بر عهده داشته است. تدوین فیلم سینمایی "بوسیدن روی ماه" را هایده صفی‌یاری وصداگذاری را مسعود بهنام انجام دادند. 

در این فیلم شیرین یزدان‌بخش، رابعه مدنی، مسعود رایگان، صابر ابر، سعید پورصمیمی، شیدا خلیق، شاهرخ فروتنیان، شبنم مقدمی، امیرحسین رستمی، نازنین خزاعی، لیلی فرهادپور و . . . به ایفای نقش پرداختند.

امیرحسین رستمی و شیرین یزدان‌‌بخش در نمایی از "بوسیدن روی ماه"

در خلاصه داستان "بوسیدن روی ماه" آمده است: احترام السادات و فروغ خانم که در همسایگی هم زندگی می‌کنند بیش از بیست سال است که در انتظار فرزندانشان هستند.

تعدادی از عواملی که در ساخت فیلم همکاری دارند، عبارتند از نویسنده و کارگردان: همایون اسعدیان (براساس طراحی از منوچهر محمدی)، تهیه‌کننده: منوچهر محمدی، مدیرفیلمبرداری: حسین جعفریان، طراح گریم: مهرداد میرکیانی، طراح صحنه و لباس: مرجان گلزار، صدابردار: ساسان نخعی، برنامه ریز و دستیار اول کارگردان: مریم هژیروند و مدیرتولید: مجید کریمی.

همایون اسعدیان فیلم‌های سینمایی "شوخی"، "مرد آفتابی"، "طلا و مس" و... را کارگردانی کرده است.

کد خبر 1420520

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha