پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ مهر ۱۳۹۰، ۱۵:۴۱

حجت الاسلام شاهچراغی:

قاضی پرونده اختلاس بانکی اگر از خط قرمز رد شد رو سفید می شود

قاضی پرونده اختلاس بانکی اگر از خط قرمز رد شد رو سفید می شود

شهرری - خبرگزاری مهر: امام جمعه شهرری گفت: قاضی پرونده اختلاس صورت گرفته از سیستم بانکی نباید خط قرمزها را رعایت کند چراکه اگر از خط قرمز رد شد، رو سفید و اگر رد نشد، روسیاه خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید علی شاهچراغی در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان ری افزود: قوه قضائیه و قاضی پرونده در ماجرای اختلاس از سیستم بانکی در آزمون سختی قرار گرفته اند.

وی اظهار داشت: مسئولان قوه قضائیه در پرونده اختلاس تا کنون خوب عمل کرده اند و باید با افرادی که چنین ظلمی را در حق مردم ایران کرده اند، به شدت برخورد کنند.

شاهچراغی با اشاره به دیدار برخی از جانبازان قطع نخاعی با رهبر معظم انقلاب گفت: دیدار رهبر فرزانه انقلاب و جانبازان هشت سال دفاع مقدس در حسینیه امام خمینی (ره)، زیباترین جلوه عشق و عاشقی بود.

جانبازان قطع نخاعی چراغ هدایتی برای این مرز و بوم هستند

وی تاکید کرد: چهارشنبه گذشته حسینیه امام خمینی (ره) شاهد دیدار شخصیت هایی با رهبر فرزانه انقلاب بود که خود چراغ هدایتی برای این مرز و بوم هستند.

امام جمعه شهرری ادامه داد: رابطه عاطفی رهبر معظم انقلاب با جانبازان و عشق جانبازان به وجود رهبر فرزانه انقلاب مثال زدنی بود و امروز بر همه ما فرض است که عشق و عاشقی را از این دیدار بی نظیر فرا گیریم.

هر کس از خط ترسیم شده انقلاب و رهبری زاویه بگیرد، مطمئن باشد که مردم او را نمی بخشند

وی تصریح کرد: این ملاقات حرفهای زیادی برای گفتن داشت؛ مسئولان باید حرکت در مسیر رهبری را از جانبازان هشت سال دفاع مقدس بیاموزند و همگام با مردم ولایی در خط رهبری حرکت کنند.

خطیب نماز جمعه شهرستان ری  ادامه داد: هر کس که از خط ترسیم شده انقلاب و رهبری زاویه بگیرد، مطمئن باشد که مردم او را نمی بخشند.

وی با اشاره به جایگاه عظیم جانبازان بیان داشت: مسئولان باید با تمام وجود تلاش کنند مشکلات جانبازان را مرتفع سازند.

آل سعود نقش اسرائیل را در منطقه بازی می کند

امام جمعه شهرری همچنین به دخالتهای خاندان آل سعود در بحرین و کشتار شیعیان بحرین و لیبی اشاره کرد و اظهار داشت: آل سعود نقش اسرائیل را در منطقه بازی می کند.

وی افزود: آل سعود خانه شیعیان را به آتش می کشد و مردم را سرکوب می کند و خون شیعیان را می ریزد، این خاندان مزدور باید بداند سرنوشت دیکتارتورهای منطقه نظیر مبارک، قذافی و ... نیز در انتظار آنهاست.

شاهچراغی به هفته نیروی انتظامی نیز اشاره کرد و گفت: نیروی انتظامی خدمات گسترده ای انجام می دهد، اما مردم به این حد از خدمات راضی نیستند.

وی با بیان این که مردم از نیروی انتظامی همان انتظاری را دارند که رهبری دارد، افزود: حفظ اقتدار نظام، ایجاد امنیت اجتماعی، برخورد قاطع با مجرمان و ... از خواسته های مهم مردم از نیروی انتظامی است.

کد خبر 1420561

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha