پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ مهر ۱۳۹۰، ۱۳:۲۶

صابری رپرتوار "شمس و پرنده" را روی صحنه می‌برد

صابری رپرتوار "شمس و پرنده" را روی صحنه می‌برد

رپرتوار نمایش "شمس و پرنده" به کارگردانی پری صابری از سوی بخش خصوصی همزمان با میلاد امام رضا(ع) در تالار وحدت روی صحنه می‌رود.

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایش "شمس و پرنده" به کارگردانی پری صابری و تهیه کنندگی سیاووش حقیقی از 17 مهرماه در تالار وحدت روی صحنه می‌رود. نمایش "شمس و پرنده" پیش از این نیز در داخل و خارج از کشور به صحنه رفته است.

این نمایش که با ترکیبی از بازیگران و نوازندگان روی صحنه می‌رود، 20 هنرمند ایفای نقش می‌کنند که اجرای نقش "شمس" برعهده سیروس اسنقی و نقش "مولانا " برعهده محمد حاتمی است. امیراثباتی آهنگساز این نمایش است.

"شمس پرنده" که به دیدار مولانا و شمس تبریزی می‌پردازد، در سال 1386 پس از هشت سال مجددا به روی صحنه رفت. این نمایش همچنین در کشورهای ایتالیا و فرانسه اجرا شده است.
 

کد خبر 1421144

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha