به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رمضان زاهدی اصل پیش از ظهر شنبه در این مراسم اظهار داشت: در مرحله استانی هفتمین جشنواره قرآنی مدها متان خراسان جنوبی بیش از 350 نفر اعم از خواهر و برادر به رقابت پرداختند.
وی اضافه کرد: هفتمین جشنواره قرآنی مدهامتان در رشته های ترتیل، قرائت، مفاهیم، اذان، حفظ، قرائت حمد و سوره و اذکار نماز برگزار شده است.
حجت الاسلام زاهدی برگزاری جشنواره های متنوع قرآنی، مسابقات و برنامه های مختلف دینی را نشان از گستردگی فعالیت های انجام شده در حوزه دین و ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه عنوان کرد و بیان داشت: بعد از انقلاب اسلامی ایران در این کشور خدمات قرآنی فراوانی انجام شده است.
مسئول دبیرخانه مساجد خراسان جنوبی در پایان با بیان اینکه متاسفانه در حوزه عمل به قرآن کار نشده است، یادآور شد: در آموزش قرآن در زمینه های مختلف اعم از حفظ، تلاوت، ترتیل و مفاهیم کلاس های مختلف و گسترده ای در سطح جامعه برگزار می شود، اما در مرحله عمل به قرآن نمی توان کسی را یاری کرد بلکه اراده خود انسان نیاز است.
نظر شما