به گزارش خبرنگار مهر، محمد امید پیش از ظهر شنبه در جشن خودکفایی هزار مددجوی خراسان جنوبی در بیرجند، اظهار داشت: 300هزار خانوار با دریافت وام خود اشتغالی وخودکفا شدن در زمینه اشتغال از سبد مستمری بگیران کمیته امداد خارج شدند.
وی هدف اصلی کمیته امداد را هدایت جامعه در مسیر خود اتکایی وخود اشتغالی عنوان کرد و بیان داشت: کمیته امداد از هیچ کمکی برای توانمند سازی محرومان دریغ نکرده و هر کدام از افراد تحت پوشش توانایی کار داشته باشند در زمینه خود اشتغالی از آنها حمایت می شود.
معاونت اشتغال کمیته امام خمینی کشور اضافه کرد: تنها روش حل مسائل اقتصادی مناطق محروم در کشور در گرو عمل به تعهدات ارگان های مختلف در زمینته اشتغال زایی است.
امید با بیان اینکه کمیته امداد با حرکت در مسیر اشتغال زایی گام موثری در رفع مشکلات مناطق محروم برداشته است، یاد آور شد: حرکت در مسیر کشف استعدادهای افراد محروم و شکوفا کردن این استعدادها از اولویت های کمیته امداد در سطح کشور است.
نظر شما