به گزارش خبرنگار مهر، امام جمعه روانسر، صبح شنبه در جلسه شورای ادارای شهرستان روانسر از نظام اسلامی به عنوان احیاگر ارزشها و نظام مبتنی بر عدالت اجتماعی یاد کرد و گفت: خدمت به آحاد مختلف جامعه عامل مهمی در براندازی دسیسه ها و توطئه های تفرقه افکنانه دشمنان انقلاب اسلامی است.
ملاعبدالله غفوری افزود: صیانت از امنیت، حفظ وحدت و همدلی در شهرستان روانسر تکلیف همه مسئولان و مردم است و همه باید در راستای حفظ ارزشهای انقلاب اسلامی تلاش کنیم.
وی با اشاره به اینکه رعایت تقوای الهی در تمام شئون اسلامی همواره مورد تاکید است، گفت: یکی از ضروریاJ انقلاب اسلامی حضور تنگاتنگ در میان مردم و رسیدگی مستقیم مشکلات و دیدار چهره به چهره است.
امام جمعه روانسر تسریع در احداث بیمارستان 32 تختخوابی شهرستان روانسر را خواستار شد.
در ادامه، مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری کرمانشاه گفت: امام راحل(ره) در زمان سلطه و استکبار با ایجاد وحدت در بین آحاد جامعه همه تحلیلگران جهان را شگفت زده کرد.
هومان بهرامی افزود: باید قدردان ایثار و شهامت رزمندگان دوران دفاع مقدس باشیم و یکی از زیبنده ترین لحظات زندگی هر ایرانی پاسداشت حماسه های ماندگار دفاع مقدس است.
وی ضمن گرامیداشت دهه کرامت تصریح کرد: اهل بیت (ع) چراغ هدایت و مشعل فروزان امت اسلامی هستند و ما باید فرامین آنان را سرلوحه اعمالمان قرار دهیم.
مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری کرمانشاه با اشاره به فرمایش امام که انقلاب را صادر خواهیم کرد، گفت: موج بیداری اسلامی که کشورهای جهان اسلام و مستضعفین جهان را گرفته به تاسی از انقلاب اسلامی و نتایج ارزنده این انقلاب بوده است.
وی افزود: باید قدر نظام و رهبر فرزانه انقلاب را بدانیم و با پیروی از منویات رهبر معظم مسیر پیشرفت انقلاب را ادامه دهیم و اسلام را به جایگاه واقعی خود برسانیم.
بهرامی تصریح کرد: اتحاد، انسجام و همدلی و پیروی از ولی امر مسلمین ضامن اعتلای نظام اسلامی است.
وی با اشاره به اینکه وظیفه کارگزاران نظام خدمت صادقانه به مردم است گفت: بینش و بصیرت مردم برای حضور در صحنه ها و صیانت از انقلاب ستودنی است.
فرماندار روانسر گفت: در سه سال گذشته 414 طرح عمرانی با اعتباری بالغ بر 302 میلیارد ریال در شهرستان روانسر اجرایی شده است.
جلال صفری افزود: امسال نیز 65 میلیارد ریال برای اجرای 106 طرح در بخشهای مختلف اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در این شهرستان نمود بیشتری دارد، افزود: مسئولین و خدمتگزاران نظام در شهرستان روانسر تمام تلاش خود را برای تبدیل امکانات بالقوه به بالفعل به کار بسته اند و تاکنون نیز شاهد نتایج مطلوبی بوده ایم.
در پایان این نشست از زحمات مراد باباخانی بخشدار مرکزی روانسر تقدیر و شهاب قربانی به عنوان بخشدار جدید این بخش معرفی شد و از زحمات فرامرز آقایی معاون فرمانداری روانسر تقدیر و مراد باباخانی به عنوان معاون جدید فرمانداری این شهرستان منصوب شد.
نظر شما