به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله اسد الله ایمانی عصر شنبه در مراسم غبار روبی حرم مطهر احمد بن موسی(ع) گفت: افتخاری برای مردم شیراز و فارس است که زیر سایه شاهچراغ(ع) زندگی می کنند و باید همگان بدانند که هر چه در این استان دارند از برکت وجود ایشان است.
امام جمعه شیراز با اشاره به فرا رسیدن دهه کرامت یادآور شد: مسئولان استان باید در این دهه خدمات بیشتری را ارائه کنند و امروز نیز جمع شدند که در کنار بارگاه این دو حرم ارزش خدمات رسانی خود را افزایش دهند و تا آخر عمر خادم اهل بیت(ع) باشند.
استاندار فارس نیز در ادامه این مراسم تاکید کرد: انتظار این است که با کمک تمامی مسئولان استان شرایطی مهیا شود تا زائران بتوانند به راحتی در ایام زیارت در این شهر از امکانات کافی استفاده کنند.
حسین صادق عابدین تاکید کرد: داشتن نام سومین حرم اهل بیت(ع) کافی نیست بلکه باید رفتارها و نوع نگاه ما در استان نیز در این راستا باشد.
وی تصریح کرد: نمی توانیم ادعای سومین حرم اهل بیت(ع) را داشته باشیم ولی از لحاظ فرهنگی در این حد ظاهر نشویم و از طرفی نمای ورودی فرودگاه شیراز نیز چنین حسی را به مسافران منتقل نکند.
نظر شما