پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۰ مهر ۱۳۹۰، ۱۸:۴۲

فلاح زاده :

حج امسال متفاوت از سالهای قبل است

حج امسال متفاوت از سالهای قبل است

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی بعثه مقام معظم رهبری گفت: حج سالجاری از لحاظ سیاسی تا حدودی متفاوت است اما تلاش ما این است که یک حج آرام و سرشار از معنویت داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدهادی فلاح زاده امروز در همایش توجیهی کارگزاران حج در تهران گفت: به منظور چابک‌تر شدن تشکیلات بعثه مقام معظم رهبری، سه معاونت و سه مدیریت ایجاد شد که نسبت به ساختار قبلی متشکل از دو معاونت، یک مدیریت و 9 اداره کل تغییراتی ایجاد شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی بعثه مقام معظم رهبری اظهار داشت: حج سال جاری از لحاظ سیاسی تا حدودی متفاوت است اما تلاش ما این است که یک حج آرام و سرشار از معنویت داشته باشیم.

فلاح زاده با بیان اینکه جهت برگزاری مراسم مناسب از زائران حج امسال نظرخواهی صورت خواهد گرفت، ادامه داد: برای تعالی حج 50 برنامه کلان در دستور کار داریم.

وی با دعوت از همه خدمتگزاران زائران بیت ‌الله به رعایت نظم، انضباط، احترام به بزرگترها و تلاش مضاعف برای خدمت‌ رسانی، تاکید کرد: در سال جاری حدود 5 هزار زائر تحصیل کرده داریم. برای رفع شبهات نیز آموزشهای لازم به روحانیون و زائران داده می شود.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی بعثه‌ مقام معظم رهبری با توصیه به زائران بیت‌ الله الحرام، گفت: در زمان باقیمانده بهتر است حق الناسی اگر بر گردن داریم، پرداخت کنیم تا به عنوان یک زائر پاک در خانه خدا حاضر شویم،همچنین برای افزایش اطلاعات زائران بسته های فرهنگی نیز پیش بینی شده است که می توانند از آنها استفاده کنند.

فلاح زاده به آغاز پخش برنامه های صدا و سیما با آغاز هفته حج خبر داد و تصرح کرد: در کنار این، سایت آموزش مجازی نیز می تواند منبع مناسب برای مراجعه کنندگان باشد.

وی با تاکید بر لزوم پاک کردن حساب زائران با مردم و خدا قبل از انجام سفر حج، بیان داشت: خداوند از تمام درون، فکر و اعمال ما آگاه است.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی بعثه مقام معظم رهبری افزود: زائران ما در مجموع بر اساس نظرسنجی‌ها رفتار خوبی دارند و دولت عربستان برگزاری حج جمهوری اسلامی ایران را به‌ عنوان بهترین برگزاری اعلام می‌کند و کشورهای دیگر از بعثه‌ مقام معظم رهبری می‌خواهند تجربیات و آموزش‌های لازم را در اختیار آنها قرار دهد.

کد خبر 1422522

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha