پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۱ مهر ۱۳۹۰، ۸:۳۲

سردار رحیمی به مهر خبر داد:

تصادفات تونل توحید به صفر رسید

تصادفات تونل توحید به صفر رسید

رئیس پلیس راهور تهران گفت: همزمان با اجرای طرح ممنوعیت ورود کامیون، اتوبوس و موتورسیکلت وقوع تصادف در تونل توحید به صفر رسید.

سردار حسین رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اجرای طرح ممنوعیت ورود کامیون، اتوبوس و موتورسیکلت به تونل توحید گفت: خوشبختانه با گذشت یک ماه از اجرای این طرح و با همکاری خوب مردم حوادث ترافیکی تونل توحید به صفر رسیده است. اجرای این طرح به منظور کاهش تصادفات و آلودگی تونل ادامه می یابد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه موتورسیکلت از ایمنی کمتری نسبت به خودروها برخوردار است و تصادفات بسیاری در تونل رخ داده تردد این وسیله را ممنوع اعلام کردیم. همچنین تردد کامیون و اتوبوس در تونل به علت آلایندگی زیاد ممنوع است.

رئیس پلیس راهور تهران با اشاره به کنترل الکترونیکی تونل تاکید کرد: هم اکنون خط اضطرار تونل به دوربین مجهز شده و خودروهایی که از این خط برای تردد استفاده کنند، جریمه می شوند. ضمن اینکه دوربین های کنترل سرعت با راه اندازی خودروهای دارای سرعت بیش از 60 کیلومتر را اعمال قانون می کنند.

کد خبر 1422713

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha