اسماعیل اسفندیار در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در راستای حمایت و تشویق و ترغیب پژوهشگران به انجام فعالیتهای تحقیقی و پژهشی بیشتر، زمینه تجاری سازی این دستاوردها در حال فراهم شدن است.
وی افزود: نظام مند کردن اطلاعات پژوهشی شهرستان فیروزکوه، اقتصادی کردن فعالیتهای تحقیق و پژوه، فراهم آوردن زمینهها و امکانات تحقیق و پژوهش و ارائه امور تسهیلی امر تحقیق از راهبردهای کارگروه تحقیق و پژوهش شهرستان فیروزکوه است.
این مسئول عنوان کرد: این اقدامات در راستای حمایت مادی و معنوی از پژوهشگران با هدف ایجاد انگیزه در آنها، انجام تحقیق و پژوهش کاربردی متناسب با نیاز شهرستان فیروزکوه و فراهم آوردن زمینه تجاری سازی دستاوردهای تحقیق و پژوهش انجام میگیرد.
وی ادامه داد: کمیته تحقیق و پژوهش در قالب هسته اجرایی، پیگیر تأمین اعتبارات تحقیق و پژوهش است و وظایف این هسته را تعریف کرده است.
اسفندیار یادآور شد: ارائه مشاوره علمی به پژوهشگران، تدوین شیوه نامه ها از ابتدای ارائه طرح تا پایان اجرای آن توسط کمیته تحقیق و پژوهش و ارائه راهکارهایی به منظور تسهیل در دسترسی پژوهشگران به اطلاعات مورد نیاز از مهمترین موارد حمایت معنوی از آنها و ایجاد دلگرمی در سیر مراحل انجام طرح تحقیق و پژوهش است.
وی افزود: بودجه های تحقیق و پژوهش به طور عمده به صورت متمرکز اختصاص می یابد و در سال جاری، آیین نامه اجرایی اختصاص سه تا پنج دهم درصد کل بودجه، به امر پژوهش تاکنون به دستگاههای اجرایی ابلاغ نشده است.
معاون برنامه ریزی و اداری مالی فرماندار فیروزکوه بیان داشت: در صورت ابلاغ این بودجهها، پیگیری جذب بودجههای پژوهشی از سوی هسته اجرایی کمیته تحقیق و پژوهش به طور جدی در دستور کار قرار می گیرد.
نظر شما