به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت خبری تودی آنلاین، سخنگوی پلیس اندونزی گفت: این فرد که ”بنی عصری” نام دارد در خانه خود واقع در ۹۳۰ کیلومتری جاکارتا دستگیر شده و اکنون بازجویی های لازم در رابطه با ارتباط وی با بمب گذاری در کلیسای شهر”سولو” در حال انجام است.
بمب گذاری ۲۵ سپتامبر (سوم مهر) در کلیسای شهر”سولو” واقع در استان “جاوه مرکزی” اندونزی ۲۰ مجروح برجای گذاشت.
"آنتون بچرول عالم" ادامه داد: این فرد ۲۶ ساله همچنین یکی از جمله پنج نفری است که در رابطه با بمب گذاری انتحاری در ماه آوریل در جاوه غربی که که منجر به زخمی شدن ۳۰ پلیس شده بود تحت تعقیب بوده است.
اندونزی از سال ۲۰۰۲ که بمب گذاری در جزیره بالی این کشور ۲۰۲ قربانی گرفت تاکنون همواره مورد هدف و تهدید گروه های مختلف تروریستی قرار گرفته است.
نظر شما