به گزارش خبرنگار مهر، محمد تاجی پور عصر دوشنبه در نشست با مدیران و آموزشیاران نهضت سوادآموزی شهرستان سلسله اظهار داشت: بر اساس فرمان حضرت امام (ره) نهضت همگانی مردم و مسئولان برای ریشه کنی بی سوادی آغاز شده و این فرمان حجت قانونی و شرعی است.
وی با بیان این مطلب که مهمترین وظیفه نهضت سواد آموزی جذب و نگه داشتن بیسوادان است گفت: ناتوانی آموزش و پرورش در جذب بچه های لازم التعلیم و عدم حساسیت نسبت به این مقوله موجب شده است که پس از گذشت قریب 30 سال از تأسیس نهضت همچنان بیسوادی در کشور وجود داشته باشد.
معاون نهضت سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان لرستان هدف از ادغام نهضت سواد آموزی در آموزش و پرورش را تحقق دستور مقام معظم رهبری در ریشه کنی بیسوادی افراد بالای 10 سال، اجرای مصوبه هیئت وزیران و شناسایی رسمی بیسوادان دانست.
تاجی پور یادآور شد: در این راستا با کمک گرفتن از آمار هدفمندی یارانه ها آموزش و پرورش و ارگانهای متولی امر سامانه سواد آموزی کشور را با هدف شناسایی رسمی بیسوادان راه اندازی کرده اند که در این سامانه اسامی تمامی بیسوادان به تفکیک استان، شهرستان و مشخصات فردی موجود است.
وی در ادامه با بیان اینکه احتمال خطای این سامانه کمتر از 10 درصد است گفت: خطای احتمالی موجود در این سامانه به دلیل اظهارات ناصحیح برخی افراد در طرحهای سرشماری و هدفمندی یارانه ها مبنی بر بیسوادی و باسوادی است که با مراجعه آموزشیاران و نمونه گیری های تصادفی این میزان درصد خطا کاهش خواهد یافت.
معاون نهضت سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش لرستان گفت: برابر آمار قبل از انقلاب از مجموع جمعیت لرستان تنها 34 درصد باسواد بوده در حالیکه امروز و بر اساس آمار سال 88 از جمعیت لرستان در گروه سنی شش تا 49 سال 82 درصد باسواد است.
وی افزود: به رغم تلاشهای استعمارگران برای جلوگیری از معرفی موفقیت ها و توانمندیهای آموزش کشور، نهضت سواد آموزی توانسته است از بین 199 کشور در طول 30 سال گذشته چهار بار دیپلم افتخار مبارزه با بیسوادی را از سازمان یونسکو دریافت کند که این نشان از همت و تلاش مجموعه نهضت سواد آموزی است.
نظر شما