به گزارش خبرنگار مهر، خسرو عمرانی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: محصول غالب مورد کشت در گلخانه ها، گوجه فرنگی است ولی سایر محصولات مانند خیار و سبزی و صیفی نیز کشت می شود.
وی اظهار داشت: پیش بینی می شود در سال جاری حدود10هزار تن محصول از سطح گلخانه ها برداشت و به بازارهای داخلی و خارجی عرضه می شود.
عمرانی با شاره به اشتغال 400 نفر در این بخش، گفت: بیشترین سطح گلخانه ای استان مربوط به شهرستان دشتی با27هکتاروتولید سالانه شش هزار تن محصول و 270 میلیون اصله نشاء و بعد از آن شهرستان دشتستان با سطح پنج هکتارو وتولید سالانه یک هزار و 200 تن محصول و 30میلیون اصله نشاء است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر، محدودیتهای منابع آب و خاکی، تنظیم بازار و کمبود منابع تسهیلاتی را از عمده مشکلات توسعه کشت محصولات گلخانهای در استان بوشهر عنوان کرد.
این مسئول با بیان اینکه محصولات گلخانهای به دلیل استفاده بهینه از منابع آب و تولید بالا از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند، گفت: فراگرفتن علوم و فنون مربوطه جایگاه ویژه ای در افزایش درآمد اقتصادی، پیشرفت جامعه کشاورزی و خودکفایی یک کشور دارد.
عمرانی استقبال کشاورزان وسرمایه گذاران در این بخش را بسیار مطلوب عنوان کرد و گفت: سال گذشته هشت هزار و 500 تن تولید محصول داشتیم که نسبت به سال گذشته 17درصد رشد داشته ایم.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر یادآور شد: کشت محصولات گلخانه ای در استان از مهرماه آغاز و تا خرداد ماه پایان می یابد.
نظر شما