پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ مهر ۱۳۹۰، ۱۱:۴۵

پیش بینی در آستانه رونمایی؛

"آی- فن 5" امروز رونمایی می‌شود/ افزایش فروش به 107میلیون دستگاه

"آی- فن 5" امروز رونمایی می‌شود/ افزایش فروش به 107میلیون دستگاه

یک تحلیلگر بازار تلفنهای همراه هوشمند در آستانه رونمایی از "آی- فن 5" پیش بینی کرد که در سال 2012 در حدود 107 میلیون دستگاه از این محصول اپل به فروش خواهد رفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، تیم کوک" رئیس جدید اپل در ساعت 21:00 به وقت ایران (10 صبح به وقت محلی) امروز 4 اکتبر از نسل جدید "آی- فن" رونمایی خواهد کرد.

در آستانه این رونمایی، "بیل چوی"، تحلیلگر موسسه Janney Capital Markets در یادداشتی پیش بینی های بسیار خوش بینانه خود را درباره بازار بالقوه ای که محصول جدید اپل می تواند در سال 2012 داشته باشد ارائه کرد.

برپایه این پیش بینی ها اپل می تواند تا پایان سال 2011 بیش از 87 میلیون "آی- فن" و در سال 2012 در حدود 107 میلیون دستگاه را به فروش برساند.

"چوی" در این خصوص نوشت: "اپراتورهای تراز اولی در دنیا هستند که هنوز برای توزیع آی- فن با اپل قرارداد امضا نکرده اند. برای مثال، اپراتور اسپرینت با 52.1 میلیون مشترک، چاینا موبایل با 628 میلیون کاربر و سایر اپراتورهایی که می توانند به عنوان یک کاتالیزور موجب افزایش فروش آی- فن شوند."

براساس گزار ش macitynet، اپل درحال حاضر از مجموع 228 اپراتور بزرگ و فعال در دنیا با 105 اپراتور موبایل همکاری می کند.

کد خبر 1424015

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha