به گزارش خبرگزاری مهر، تیم کوک" رئیس جدید اپل در ساعت 21:00 به وقت ایران (10 صبح به وقت محلی) امروز 4 اکتبر از نسل جدید "آی- فن" رونمایی خواهد کرد.
در آستانه این رونمایی، "بیل چوی"، تحلیلگر موسسه Janney Capital Markets در یادداشتی پیش بینی های بسیار خوش بینانه خود را درباره بازار بالقوه ای که محصول جدید اپل می تواند در سال 2012 داشته باشد ارائه کرد.
برپایه این پیش بینی ها اپل می تواند تا پایان سال 2011 بیش از 87 میلیون "آی- فن" و در سال 2012 در حدود 107 میلیون دستگاه را به فروش برساند.
"چوی" در این خصوص نوشت: "اپراتورهای تراز اولی در دنیا هستند که هنوز برای توزیع آی- فن با اپل قرارداد امضا نکرده اند. برای مثال، اپراتور اسپرینت با 52.1 میلیون مشترک، چاینا موبایل با 628 میلیون کاربر و سایر اپراتورهایی که می توانند به عنوان یک کاتالیزور موجب افزایش فروش آی- فن شوند."
براساس گزار ش macitynet، اپل درحال حاضر از مجموع 228 اپراتور بزرگ و فعال در دنیا با 105 اپراتور موبایل همکاری می کند.
نظر شما