به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی فوتبال فلسطین حریف تدارکاتی ملی فوتبال کشورمان ساعت 6 بامداد امروز سه شنبه از طریق فرودگاه امام خمینی (ره) وارد تهران شد. این تیم پس از ورود به تهران در هتل استقلال مستقر شد و قرار است آخرین تمرین خود قبل از رویایی با تیم ملی فوتبال کشورمان را در ورزشگاه آزادی تهران برگزار کند.
قرار بود نشست هماهنگی دیدار دوستانه تیمهای ملی فوتبال ایران و فلسطین صبح امروز سه شنبه برگزار شود اما به دلیل ورود فلسطینیها در بامداد امروز این نشست ساعت 16 و 30 دقیقه در محل روابط عمومی فدراسیون فوتبال برگزار خواهد شد.
تیم ملی فوتبال کشورمان ساعت 19:30 فردا چهارشنبه در دیداری دوستانه به مصاف تیم فلسطین می رود. تیم کشورمان خود را برای دیدار با بحرین در هفته سوم از مرحله سوم مسابقات انتخابی جام جهانی که روز 19 مهرماه برگزار می شود آماده می کند.
نظر شما