پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۲ مهر ۱۳۹۰، ۱۳:۳۹

آیت الله صفایی بوشهری:

حذف تامین اجتماعی جامعه را دچار چالشهای بزرگی می کند

حذف تامین اجتماعی جامعه را دچار چالشهای بزرگی می کند

بوشهر - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: اگر تأمین اجتماعی از جامعه حذف شود جامعه دچار چالشهای بزرگی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری بعد از ظهر سه شنبه در نشست با جمعی از سازمان مدیران تأمین اجتماعی استان به بحث امنیت مردم و نقش سازمان تأمین اجتماعی در آن اشاره کرد و اظهارداشت: سازمان تأمین اجتماعی به نوبه خود حافظ تأمین آسایش و آرامش جامعه است.

وی افزود: سازمان تأمین اجتماعی با مدیریت کارآمد و برنامه ریزی معین باید فضای آرامش را در روح و روان مردم حاکم کند.

امام جمعه بوشهر با ابراز خرسندی از زحمات و تأثیرات مطلوب سازمان تأمین اجتماعی بر جامعه، بر همدلی، وفاق، ولایتمداری و دانش بنیانی برای رسیدن به خواسته های از پیش تعیین شده این سازمان  و مردم تأکید کرد.

آیت الله صفایی بوشهری خواستار تداوم اتاق فکر این سازمان و برنامه ریزی برای الگو شدن سازمان تأمین اجتماعی استان بوشهر در ایران اسلامی شد.

کد خبر 1424196

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha