به گزارش خبرنگار مهر، 3 پروژه مهم در حوزه جنگ الکترونیک ظهر سه شنبه با حضور امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) و جمعی از فرماندهان این قرارگاه رونمایی شد و به بهره برداری رسید.
یکی از این پروژه ها تستر مقدورات جنگ الکترونیک سامانه های راداری (صباح) بود.
انجام تست های میدانی و عملکردی رادارها در محیط های جنگ الکترونیکی و در حضور تهدیدات پیشرفته امروزی مانند هواپیماهای مخفی کار و موشک های کروز امری بسیار زمان بر، پر هزینه و بعضا غیر ممکن است.
با استفاده از سیمولاتور سخت افزاری صباح که از جمله سخت افزارهای روز دنیا است انجام تمامی تست های فوق برای رادارهای مختلف میسر شده است. این مهم با استفاده از کارت های پردازشی و نمونه برداری فرکانس بالا و ایجاد نرم افزارهای سرعت بالا میسر شده است.
تولید کلاتر، دمرهای متحرک و ایستا، جداسازی محیط راداری، اثرات چند مسیرگی و موارد دیگر تنها بخش کوچکی از توانمندی های این تستر است.
بر اساس این گزارش شبیه ساز جنگ الکترونیک (شاهد) نیز از دیگر پروژه های مهمی بود که امروز رونمایی و به بهره برداری رسید. آموزش کاربران راداری در محیط های جنگ الکترونیک امری ضروری است. امروزه اهمیت جنگ الکترونیک بر هیچ کاربر کارآزموده راداری پوشیده نیست و این آموزش در رده های مختلف سرعت عملکرد و فنی و تخصصی از مواردی است در پروژه شاهد میسر شده است.
پروژه شاهد با استفاده از ابزارهای آموزشی، شبکه سازی، انجام پردازش های زمان واقعی و استفاده از دانش عظیم فنی ایجاد شده با تولید کتب جامع جنگ الکترونیک توانسته است بر قدرت تاکتیکی و تکنیکی کاربران در مقابله با جنگ الکترونیک گام های مهمی بردارد.
گفتنی است این شبیه ساز جنگ الکترونیک در خاورمیانه بی نظیر است.
این گزارش می افزاید اخلال گر موقعیت یاب جهانی از دیگر پروژه هایی بود که رونمایی و به بهره برداری رسید.
این پروژه برای ایجاد اختلال در گیرنده های ناوبری نظامی و تجاری مربوط به منظومه های جی پی اس و گلوناف است.
در این پروژه نیز از فناوری های پیشرفته استفاده شده است که می تواند تحت فرمان شبکه یکپارچه پدافند هوایی در گیرنده های ناوبری هواپیماهای نظامی دشمن اخلال ایجاد کند.
نظر شما