پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ مهر ۱۳۹۰، ۱۵:۴۴

20 درصد تخفیف دانش آموزی در نمایشگاههای کتاب

20 درصد تخفیف دانش آموزی در نمایشگاههای کتاب

مدیر کل دفتر امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برگزاری 50 هزار نمایشگاه در 50 هزار مدرسه گفت: 20 درصد تخفیف برای دانش آموزان در نمایشگاه های کتاب در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن فرازنده خالدی در نشست خبری که روز دوشنبه با بیان اینکه یکی از برنامه های امور تربیتی برای تحقق این ماموریت برگزاری نمایشگاه کتاب در همه مدارس است، افزود: نمایشگاه کتاب هر ساله در هفته کتاب در مدارس کشور برگزار می شود اما امسال نمایشگاه های کتاب، هم از لحاظ عناوین کتاب ها و هم از لحاظ کمی توسعه چشم گیری داشته اند.

وی ادامه داد: کتاب ها با توجه به گروه سنی دانش آموزان دسته بندی شده و همچنین بخشی از کتاب ها نیز برای معلمان و کارکنان مدارس در نظر گرفته شده است.

مدیر کل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: سرانه مطالعه در کشور از 2 دقیقه تا 18 دقیقه عنوان می شود که البته به فرموده مقام معظم رهبری باید به سمت تقویت مطالعه مفید پیش برویم.

خالدی اضافه کرد: در نمایشگاه های امسال 12 هزار و 800 عنوان کتاب از 450 ناشر برگزیده کشوری ارائه می شود و سعی بر این است کتاب هایی توزیع شوند که علاقه مندی دانش اموز مطابق با فرهنگ و تربیت را هم مورد توجه قرار داده باشند.

وی ادامه داد: سعی شده به موضوعاتی که با نیاز و ذائقه دانش اموزان مطابقت دارد در انتخاب کتاب ها توجه شود تا میزان خرید و سطح مطالعه هم بالا برود.

مدیر کل دفتر امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: بیشترین سرانه مطالعه مربوط به دانش آموزان و آموزش و پرورش است.

خالدی افزود: این سرانه نباید فقط از لحلظ کمیت بررسی شود بلکه باید مطالعه مفید را مد نظر قرار داد.

مدیر کل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش از ایجاد 14 باشگاه فرهنگی هنری برای دانش آموزان خبر داد و گفت: با توجه به تکنولوژی روز و نیاز دانش آموزان برنامه ها و فعالیت هایی را در فضای مجازی و حقیقی طراحی کرده ایم.

وی افزود: در اجرای این برنامه ها اولویت با فضای مجازی است تا دانش آموزان بتوانند از طریق اینترنت و سایت از برنامه های در نظر گرفته شده بهره مند شوند و با توجه به علایق و توانمندی های خود پس از عضویت در باشگاه های مورد نظر گواهینامه دریافت کنند.

خالدی ادامه داد: یکی از این باشگاه ها باشگاه هنرمندان است که در آن به هنرهایی نظیر هنرهای نمایشی شامل تئاتر ، فیلم کوتاه و بلند و غیره پرداخته می شود.

وی افزود: باشگاه شعراء ، باشگاه نویسندگان ، باشگاه داستان نویسان، باشگاه آینده پژوهان و باشگاه مهارت آموزی دانش آموزان از باشگاه هایی است که تاکنون در حوزه امور تربیتی و مشاوره آموزش و پرورش راه اندازی شده است و به طور رسمی از 14 ابان ماه در فضای مجازی رونمایی می شود.

خالدی تصریح کرد: اطلاع رسانی و زمینه سازی در خصوص این باشگاه ها از ابتدای سال تحصیلی در مدارس آغاز شده است.

کد خبر 1424346

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha