پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ مهر ۱۳۹۰، ۱۰:۰۴

کلاس داوری سبکهای آزاد کاراته در اردبیل پایان یافت

کلاس داوری سبکهای آزاد کاراته در اردبیل پایان یافت

اردبیل - خبرگزاری مهر: کلاس داوری سبکهای آزاد کاراته با حضور رئیس شورای داوران سبکهای آزاد فدراسیون کاراته کشور در اردبیل به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس کمیته داوران هیئت کاراته استان اردبیل شامگاه سه شنبه در پایان این کارگاه آمورشی اظهار داشت: در این دوره 40 نفر متشکل از 31 نفر مرد و 9 نفر زن از پنج شهرستان اردبیل، گرمی، مشکین شهر، بیله سوار و پارس آباد در کلاس مربیگری درجه RB حضور داشتند.

به گفته علی رضا جلایری مدرس این دوره منوچهر وحیدی از مدرسان رسمی و رئیس شورای داوران سبکهای آزاد فدراسیون کاراته بود که این دوره طبق تقویم ورزشی هیئت برگزار شد.

وی با بیان اینکه در استان اردبیل حدود 80 نفر داور درجه ملی در سبک های آزاد کاراته وجود دارند، افزود: 20 نفر از این داوران زن و 60 نفر مرد هستند و همه ساله از 20 نفری که مسابقات قهرمانی کشور را سوت می زنند سه یا چهار نفر از استان اردبیل دعوت می شوند.

رئیس کمیته داوران هییت کاراته استان یادآور شد: این آمار با توجه به وجود 31 استان در کشور آمار بالایی بوده و اردبیل سهم بیشتری نسبت به دیگر استانهای کشور دارد.

وی اصلی ترین مشکل داوران استان را سطح تحصیلات پایین آنها عنوان کرد و ابراز داشت: این داوران با وجود تسلط بالا با مشکلاتی نظیر سطح تحصیلات پایین، عدم ارتباط داوران شهرستانها با مرکز استان و بی توجهی به بروز رسانی علم داوری روبه رو هستند.

کد خبر 1424700

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha