به گزارش خبر نگار مهر، محمد رضا نورس صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: کشته های ناشی از تصادفات ارجاعی به این اداره کل 59.1 درصد در شهریور ماه امسال کاهش داشته است.
وی اضافه کرد: در شهریور ماه امسال 9 نفر در تصادفات رانندگی استان جان خود را از دست دادند که از این تعداد هفت نفر مرد و دو نفر زن بودند.
افزایش 33.3 درصدی مصدومین ناشی از تصادفات در استان
نورس با بیان اینکه در این ماه، 264 نفر نیز در حوادث رانندگی مصدوم شدند، عنوان کرد: از این تعداد 173نفر مرد و91 نفر زن بودند.
وی اظهار داشت: این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 33.3 درصد افزایش داشته است.
به گفته وی از مجموع فوتی های تصادفات شهریور ماه امسال، پنج مورد در جاده های برون شهری، دو مورد در جاده های درون شهری و دو مورد در جاده های روستایی وخاکی رخ داده است.
مدیر کل پزشکی قانونی خراسان جنوبی ادامه داد: بیشترین تصادفات منجر به فوت در روزهای پنجم و بیست و پنجم شهریورماه هرکدام با دو کشته به وقوع پیوسته است.
نورس در پایان با بیان اینکه ضربه به سر و شکستگی های متعدد ازمهم ترین عوامل مرگ در حوادث رانندگی است، یادآور شد: در این راستا عدم توجه به مقررات راهنمایی و رانندگی، نبستن کمربند ایمنی برای راننده و همه سرنشینان خودروهای سواری و عدم استفاده از کلاه ایمنی توسط موتورسیکلت سواران در بالا بودن این آمار نقش به سزایی دارند.
نظر شما