به گزارش خبرنگار مهر، جواد قناعت ظهر چهارشنبه در همایش رؤسای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی منطقه یک کشور افزود: مسئله انتخابات در ایران بسیار حساس و تعیین کننده است و مردم به معنی واقعی کلمه در تعیین سرنوشت خود دست دارند.
وی تاکید کرد: هرچه میزان مشارکت مردم در انتخابات بیشتر باشد، امنیت پایدار در کشور رقم خواهد خورد.
استاندار گلستان گفت: نهاد شورای هماهنگی تبلیغات براساس یک نیاز واقعی شکل گرفت و در طول این سالها همواره بر اساس شناخت لحظه و نیاز به صحنه آمده و نقش خود را ایفا کرده است.
وی افزود: هرچه زمان به جلو می رود و کشور با پیچ و خمها و آزمایشهای مختلف مواجه می شود، بیشتر به نقش و اثرگذاری شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی پی می بریم.
قناعت تشکیل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را یکی از ارزنده ترین اقدامات امام راحل (ره) دانست و اظهار داشت: حضرت امام(ره) در اوایل انقلاب بهتر از هرکس دیگری ضرورت چنین نهادی را درک کرد و در واقع چند دهه آینده را پیش بینی کرده بود.
وی با بیان اینکه یکی از شاخصهای مهم در پیروزی انقلاب اسلامی پیدایش فرهنگ ایثار و شهادت بود، گفت: زنده نگه داشتن این فرهنگ به خصوص در میان جوانان نسل سوم از مهمترین مسئولیتهای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است.
استاندار گلستان با بیان اینکه جوان ایرانی بهترین جوان دنیاست، عنوان کرد: به لطف الهی، نسل سومیهای ما همانند جوانان اول انقلاب جوانانی ولایی، مصمم، باانگیزه و امیدوار به آینده ای درخشان هستند.
نظر شما