اولین خبر داغ امروز مربوط به بروز تنش جدید میان چین و آمریکا به دلیل اقدام واشنگتن برای جبران کسری تجاری خود در برابر پکن است.
آمریکا برای رسیدن به این هدف تنبیه هایی را علیه کشورهایی که بصورت ساختگی اقدام به پائین نگه داشتن ارزش پول رایج خود با هدف کسب درآمد بیشتر از راه صادارت به آمریکا می کنند کرده که این موضوع به شدت موجب خشم پکن شده است.
دومین خبر امروز مربوط به اقدام شب گذشته روسیه در مخالفت با اعمال تحریم علیه سوریه در شورای امنیت است.
شب گذشته چین و روسیه قطعنامه پیشنهادی کشورهای اروپایی در محکومیت حکومت سوریه را که روز گذشته در شورای امنیت سازمان ملل متحد مطرح شد، وتو کردند و "ما ژائوشو" سخنگوی وزارت خارجه چین در بیانیه ای در این باره گفت: برخی کشورها با ارائه پیش نویسی در صدد اعمال فشار کورکورانه هستند و حتی تهدید کرده بودند که تحریم هایی را علیه سوریه اعمال می کنند این اقدام به بهبود اوضاع منتهی نخواهد شد.
سومین خبرپربازدید امروز مربوط به احتمال افزایش بهای گاز صادراتی از مصر به سرزمین های اشغالی است.
مقامات قاهره اعلام کرده اند در نظردارند که بهای گاز صادراتی به رژیم صهیونیستی را به طور چشمگیری افزایش دهند که همین موضع نگرانی هایی را برای تل آویو بوجود آورده است.
داغ ترین خبر بعدی امروز مربوط به تظاهرات ساکنان کرانه باختری در برابر هیئت اعزامی از آمریکا به این منطقه است.
ساکنان کرانه باختری با برگزاری تظاهرات و مسدود کردن راه حرکت خودروهای حامل هیئت اعزامی از آمریکا شعارهایی را علیه دولت ایالات متحده در رابطه با مخالفت آنها با طرح به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین در سازمان ملل سردادند.
و آخرین خبر پربازدید امروز مربوط به انفجار روز گذشته موگادیشو است.
روز گذشته در پایتخت سومالی انفجاری انتحاری رخ داد که در نتیجه آن بیش از 70 نفر کشته شدند.
نظر شما