پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۳ مهر ۱۳۹۰، ۱۵:۳۶

مصطفی عبدالجلیل:

"اسلام میانه" منبع قانونگذاری در لیبی خواهد بود

"اسلام میانه" منبع قانونگذاری در لیبی خواهد بود

رئیس شورای ملی انتقالی لیبی اظهار داشت که اسلام میانه و به دور از افراط و تفریط منبع قانونگذاری در لیبی خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی عبدالجلیل در گفتگو العربیه اظهار داشت: اختلافات میان لیبیایی ها مانع از تشکیل قریب الوقوع دولت پس از آزادی تمامی شهرهای لیبی نخواهد شد.

وی افزود: لیبی در حال حاضر مراحل سختی را در تمامی زمینه ها پشت سر می گذارد، اما پس از آزادی شهر سرت تغییرات بنیادی در کشور حاصل خواهد شد.

رئیس شورای ملی انتقالی لیبی تصریح کرد: اسلام منبع اصلی قانونگذاری در لیبی خواهد بود و اسلام میانه و به دور از افراط گرایی در لیبی جایگزین خواهد شد.

وی در بخش دیگر سخنان خود اجازه افتتاح کنیسه به یهودیان در طرابلس را تکذیب و اعلام کرد که سرنوشت این پرونده توسط ملت لیبی و در جریان همه پرسی درباره قانون اساسی تعیین خواهد شد.

از سوی دیگر العربیه در خبری فوری گزارش داد که انقلابیون لیبی هم اکنون در حال موشک باران شهر سرت زادگاه معمر قذافی هستند.

کد خبر 1425338

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha