پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ مهر ۱۳۹۰، ۱۱:۵۸

انصاری:

نظارت در دامپزشکی باید جدی‌تر باشد

نظارت در دامپزشکی باید جدی‌تر باشد

قم - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی امنیتی استاندار قم بر جدیت و مسئولیت پذیری دامپزشکی در حوزه‌های کنترل و نظارت دام و طیور تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد مهدی عرب انصاری شامگاه چهارشنبه در همایش گرامیداشت 14 مهر روز ملی دامپزشکی که در سالن اجتماعات سازمان جوانان قم برگزار شد، اظهار داشت: دامپزشکی در بحث نظارت و کنترل دام و طیور استان باید جدی تر و با مسئولیت بیشتر وارد شود.

وی گفت: نظارت، کنترل و بازرسی یک فرهنگی است که باید در جامعه ما نهادینه شود و نظارت بر فرآورده‌های خام دامی از مسائل مهمی است که باید در آن دقت شود.

معاون سیاسی امنیتی استاندار قم ادامه داد: انتقال دام از کشتارگاه به واحد عرضه، نظارت بر امر فروش و توزیع پروسه طولانی است که به دامپزشکی مربوط است و نظارت و کنترل جدی‌تر فعالان این عرصه را می‌طلبد.

وی ابراز داشت: سلامت برای مردم هدیه‌ای است که وظیفه پرنسل دامپزشکی را خطیر‌تر می‌کند.

عرب انصاری با اشاره به اینکه قم یکی از قطب‌های تولید محصولات لبنی و مراکز فعال در این زمینه است، ابراز داشت: انتقال بیماری‌های مشترک بین دام و انسان از طریق مرز‌ها می‌تواند برای یک کشور مخاطره آمیز باشد.

وی با اشاره به اینکه نقش دامپزشکی در کنترل و نظارت بر بیماری‌هایی که منشاء خارجی دارند بسیار مهم است، اضافه کرد: امروزه 156 بیماری جدید در دنیا وجود دارد که 14 مورد آن بیماری‌ها بین انسان و دام مشترک است.

کد خبر 1425874

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha