پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ مهر ۱۳۹۰، ۱۵:۱۶

بوستانی:

همایش "سرخس شناسی" اقدامی موثر برای معرفی ظرفیتهای این شهرستان است

همایش "سرخس شناسی" اقدامی موثر برای معرفی ظرفیتهای این شهرستان است

سرخس - خبرگزاری مهر: فرماندار سرخس گفت: با توجه به ظرفیتهای بسیار این شهرستان در زمینه های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی برگزاری همایش سرخس شناسی راهکار موثری برای معرفی این قابلیت ها است.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا بوستانی ظهر پنج شنبه در جریان بازدید از دانشکده خبر خبرگزاری جمهوری اسلامی مشهد، ظرفیتهای سرخس را در زمینه های مختلف فرهنگی، اجتماعی، تفریحی، اقتصادی و توسعه مناسبات با کشورهای آسیای میانه بسیار خوب توصیف کرد و بر بهره گیری از ابزار رسانه ای و فرهنگی برای شناساندن این قابلیتها تاکید کرد.

وی گفت: سرخس به عنوان مدخل ورودی و خروجی کشورهای آسیای میانه و منبع عظیم ظرفیتهای بالای فرهنگی و اقتصادی شرق کشور باید بیش از پیش در جامعه شناسانده شود و نقش رسانه ها در این خصوص بسیار مهم و تاثیر گذار است.

وی اظهار داشت: باید با برگزاری همایش "سرخس شناسی" در گستره استانی و حتی ملی ظرفیتهای بالقوه و بالفعل سرخس در جامعه معرفی شود و دانشکده خبر مشهد با توجه به توانمندی و پتانسیلهای خاص خود برای برگزاری این همایش نقش محوری و تاثیر گذار دارد.

 وی اضافه کرد: بخش اعظمی از جمعیت کشورهای 350 میلیون نفری آسیای میانه علاقمند به امام رضا (ع) هستند.

این مسئول تصریح کرد: دانشکده خبر مشهد با پرورش نیروهای مستعد و توانمند می تواند مناسبات فرهنگی فی مابین کشورمان با ممالک آسیای میانه را به خوبی تقویت کند.

وی دانشکده خبر مشهد را پایگاه فرهنگی شرق کشور و برخوردار از ظرفیتهای بسیاری برای آموزش تخصصی فعالان رسانه ای توصیف کرد و گفت: این دانشکده باید ظرفیتهای خود را به مخاطبان در استان و منطقه معرفی کند.

بوستانی آمادگی خود را برای بهره گیری از ظرفیتهای دانشکده خبر مشهد برای برگزاری دوره های آموزشهای آزاد در مسائل مرتبط با رسانه در سرخس اعلام کرد.

وی اضافه کرد: دانشکده خبر با توجه به قابلیت های خود در توسعه مناسبات فرهنگی با سایر کشورهای همجوار می تواند نقش مهمی داشته باشد.

بوستانی در پایان خواستار استفاده از ظرفیت خاص استان خراسان رضوی و مشهد و دانشکده خبر این شهر برای تقویت مناسبات فرهنگی، علمی، دینی و شناساندن آداب و رسوم استانهای خراسان به کشورهای همجوار و آسیای میانه شد.

کد خبر 1425940

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha