پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ مهر ۱۳۹۰، ۹:۴۸

در قالب یک کتاب/

زندگی شهید کلاهدوز به روایت پسرش منتشر شد

زندگی شهید کلاهدوز به روایت پسرش منتشر شد

کتاب «مژه‌های سوخته» شامل روایت زندگی شهید یوسف کلاهدوز نوشته حامد کلاهدوز فرزند این شهید، توسط مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس منتشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حامد کلاهدوز در مقدمه این کتاب آورده است: نوشتن این کتاب بهانه خوبی شد تا اسناد و مدارکی را که در این سال‌ها به طور پراکنده جمع‌آوری کرده بودم، سامان دهم و آرشیو شخصی‌ام را کامل‌تر کنم و همین طور موجب شد تا آن‌چه را که از گوشه و کنار درباره پدرم شنیده بودم، کنار هم بگذارم  و تصویر واضح‌تر و دقیق‌تری از او داشته باشم.

این کتاب دارای 12 فصل است که فصل اول با عنوان قوچان، درباره تولد و دوران کودکی یوسف کلاهدوز است. به علاوه تصاویر دوران کودکی کلاهدوز هم در این فصل در میان متن قرار گرفته است. فصل دوازدهم هم با عنوان شهادت، آخرین مقطع زندگی شهید کلاهدوز را روایت می‌کند. «تهران، دانشکده افسری»، «شیراز»، «تهران - گارد»، «انقلاب و روزهای پیروزی»، «تشکیل سپاه»، «آموزش»، «ستاد مرکزی، قائم مقام سپاه»، «سفیر»، «انفجار دفتر نخست وزیری» و «عملیات ثامن‌الائمه» عنوان فصول دیگر کتاب هستند.

در این کتاب همچنین میزان علاقه شهید کلاهدوز به سینما و چگونگی ساخت فیلم سینمایی «سفیر» به کارگردانی فریبرز صالح و با بازی فرامرز قریبیان، عزت‌الله مقبلی، کاظم افرندنیا و ... که شهید کلاهدوز نقش زیادی در ساخت و حمایت از آن داشت، روایت می‌شود.

در قسمتی از این کتاب می‌خوانیم:

یک بار که ابوالفضل جلیلی، یوسف را دید بردش به اتاق مونتاژ و فیلم را نشانش داد. یوسف خوشش آمد و گفت خوب از آب درآمده. بعد کمی از حال و هوای جبهه برایش تعریف کرد و از این که چه فیلم مستند خوبی می‌شود، آن‌جا درست کرد. حرف‌ها که تمام شد جلیلی گفت:‌ یک ضبط صوت ناگرا و یک دوربین 16 میلی‌متری اکلر به من بدهید می‌روم جبهه و هفته به هفته برایتان فیلم می‌فرستم. یوسف ابوالفضل جلیلی را خیلی دوست داشت. حرف هم‌دیگر را می‌فهمیدند. بغلش کرد و گفت: تو این کاره نیستی. بمان همین جا و کارت را بکن.

«مژه‌های سوخته» با 168 صفحه، شمارگان 3000 نسخه و قیمت 2 هزار و 800 تومان توسط مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس ( مرکز مطالعات و تحقیقات جنگ) منتشر شده است.

کد خبر 1425999

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha