پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ مهر ۱۳۹۰، ۱۱:۱۳

طی سال جاری/

618 هزار واحد دامی در پارس آباد واکسینه شد

618 هزار واحد دامی در پارس آباد واکسینه شد

پارس آباد - خبرگزاری مهر: رئیس شبکه دامپزشکی پارس آباد گفت: در شش ماهه اول سال جاری بیش از 618 هزار واحد دامی در این شهرستان بر علیه بیماریهای سل و بروسلوز واکسینه شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر ایمانزاده پیش از ظهر جمعه در بازدید از مجتمع بزرگ دامپروری کشت و صنعت مغان اظهار داشت: در این مدت 495 هزار مورد از اماکن و مراکز تولید فرآورده های دامی این منطقه نیز بازرسی شده است.

وی با اشاره به این اهمیت اضافه کرد: به منظور جلوگیری از بروز بیماری احتمالی دام و طیور از دامهای این شرکت دو نوبت تست بیماریهای سل و بروسلوز انجام شده است.

رئیس شبکه دامپزشکی پارس آباد این شهرستان را قطب دامپروری کشور دانست و افزود: با هدف بالا بردن سطح آگاهی دامداران از بیماریهای مشترک دام و انسان کلاسهای آموزشی با شرکت بیش از 650 نفر از دامداران بخش خصوصی و دولتی برگزار شده است.
 
وی از نظارت بهداشتی به سه هزار و 200 لاشه استحصالی از کشتارگاه دامی این شهرستان خبر داد و به اجرای طرح پایش یبماری آنفلوانزای حاد پرندگان، طاعون گاوی و جنون گاوی در تمامی واحدهای اپیدمیولوژیک تحت پوشش این شهرستان اشاره کرد.

پارس آبادمغان 200 هزار نفر جمعیت دارد و در 220 کیلومتری اردبیل واقع است.
کد خبر 1426376

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha