غلامرضا فرجی نائب رئیس انجمن سینماداران در این باره به خبرنگار مهر گفت: در جلسه انجمن سینماداران که روز سه شنبه 12 مهرماه برگزار شد، نامهای را به اداره نظارت و ارزشیابی ارشاد در ارتباط با این مشکل ارائه کردیم. البته هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده است و ما همچنان منتظر پاسخ آنهاهستیم.
وی افزود: یکی از مشکلات اساسی برای سالنهای سینمایی پرداخت قبض برق است و نامه قطعی تاکنون برای بیشتر سالنها از طرف اداره برق ارسال شده است. این موضوع برای سینماداران بسیار نگران کننده است.
فرجی ادامه داد: سخنگوی شورای صنفی نمایش پیش از این اعلام کرده، طی گفتگو با معاونت سینمایی، آقای شمقدری عنوان کردند، مصوبهای در شورای عالی سینما وجود دارد که تا یک هفته یا 10 روز آینده اعلام خواهد شد که بر اساس آن مشکل به وجود آمده برای سینماداران درباره پرداخت قبوض شهری به طور کامل برطرف خواهد شد.
همچنین علیرضا سجادپور مدیر اداره کل نظارت ارزشیابی ارشاد نیز هفته گذشته در گفتگویی تاکید کرده که هیچ سالن سینمایی به دلیل بدهی بسته نخواهد شد. انجمن سینمادارن نیز در نامهای به شورای صنفی نمایش نیز تاکید داشتند در صورتی که یکی از سالنهای سینمایی به دلیل قطعی آب و یا برق تعطیل شود، ما نیز تمام سالنهای سینمایی را تعطیل میکنیم.
نظر شما