پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ مهر ۱۳۹۰، ۱۵:۳۷

زنگ انضباط اجتماعی در مدارس زنجان به صدا درآمد

زنگ انضباط اجتماعی در مدارس زنجان به صدا درآمد

زنجان - خبرگزاری مهر: همزمان با هفته نیروی انتظامی زنگ انضباط اجتماعی در سراسر مدارس استان زنجان به صدا درآمد.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس سازمان آموزش و پرورش استان زنجان، صبح شنبه در مراسم نواخته شدن زنگ انضباط اجتماعی در هنرستان رستمخانی با بیان اینکه برای به وجود آمدن امنیت در هر کشوری نیاز به کمک همه اقشار مردم هستیم، گفت: آموزش و پرورش با کمک نیروی انتظامی برای بالا بردن امنیت کشور تلاش می کنند.
 
امیر نظری با اشاره به اینکه تلاش مسئولان و ماموران نیروی انتظامی برای پیشرفت و توسعه جامعه است، افزود: ما امسال شاهد پیشرفت های وسیع در بحث همیاران پلیس در سطح مدارس استان زنجان بودیم.

وی مقوله امنیت در کشور اشاره کرد و گفت: همه جوامع برای پیشبرد اهداف و رسالت جامعه نیازمند تامین امنیت و آرامش هستند و هیچ جامعه ای بدون امنیت و آرامش قادر به پیشرفت و فعالیت نخواهد بود.
 
نظری با اشاره به تعامل نیروی انتظامی و آموزش و پرورش، گفت: در سایه این تعامل شاهد حضور قشر گسترده ای از دانش آموزان در مقوله همیار پلیس و همکاری دانش آموزان با پلیس بودیم.
 
رئیس سازمان آموزش و پرورش استان زنجان افزود: دانش آموزان کشور با اشتیاق فراوان برای همکاری با نیروی انتظامی آماده هستند و هر گونه تلاش و کوششی را برای برقراری امنیت و آرامش در جامعه و خانواده انجام خواهند داد.
 
نظری با بیان اینکه آموزش و تعلیم قوانین اجتماعی و مقررات در سطح مدارس یک نیاز است، گفت: دانش آموزان باید در مدرسه با این قوانین آشنا شوند چرا که برپایی آرامش نیازمند آشنایی مردم با قوانین است.

کد خبر 1427146

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha